Obradovala fanove

Nakon Šejle i Lejla Ramović podijelila sretne vijesti, s partnerom očekuje prinovu

Autor: Žene.ba
Nakon Šejle i Lejla Ramović podijelila sretne vijesti, s partnerom očekuje prinovu
Foto: Instagram

Nakon što je najstarija sestra Džejle Ramović, Šejla, podijelila sretnu vijest da očekuje prvo dijete, danas je stigla još jedna radosna vijest iz porodice Ramović. Lejla Ramović, druga sestra poznate pjevačice Džejle, objavila je da i ona očekuje prinovu.

Lejla je ovu vijest podijelila putem emotivnog videa na svom Instagram profilu uz opis ‘Hello there!’ i emotikonom bebe koji je izazvao mnoštvo čestitki i podrške od strane pratitelja i prijatelja.

Obučena u bijelu dugu haljinu, Lejla je s ponosom pokazala svoj trudnjčki trbuh dok je sa suprugom Dinom razmijenjivala nježnosti uz zalazak sunca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LEJLA RAMOVIĆ (@ramoviclejla)

Sestre Ramović su poznate po svom aktivnom prisustvu na društvenim mrežama, gdje svakodnevno dijele sadržaje vezane za lifestyle, modu i ljepotu, a vijest o čak dvije trudnoće dodatno su obradovale njihove pratitelje.

Najmlađa sestra, Džejla Ramović, koja je osvojila publiku pobjedom na muzičkom takmičenju "Zvijezde Granda", jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji. Njena karijera bilježi veliki uspjeh, a podrška njenih sestara bila je neizostavan dio tog puta.