Celebrity

Naomi Campbell opet promijenila frizuru i dokazala da je kraljica transformacija

Autor: Žene.ba
Naomi Campbell opet promijenila frizuru i dokazala da je kraljica transformacija

Nakon što je godinama njegovala istu frizuru, Naomi Campbell ove je godine odlučila isprobavati nove lookove.I dok je njena prepoznatljiva dugačka ravna kosa bila perika, Crna pantera nedavno je sve zadivila svojom prirodnom, kovrčavom kosom koju je ponosno furala neko vrijeme, a u svojem posljednjem javnom izlasku ponovno je predstavila potpuno novi look.

Manekenka se na partyju povodom Tjedna mode u Parizu pojavila s kratkim bobom sa šiškama i potvrdila da je ovo zbilja najpoželjnija frizura godine, u što smo se uvjerili već na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Iako je i ovoga puta vjerojatno riječ o periki, jer sumnjamo da je moguće ovako popeglati neukrotive kovrče manekenke, i ova joj frizura pristaje savršeno te je čak uspjela u drugi plan baciti njenu spektakularnu haljinu.

Odabrala je zanimljivu plavu plisiranu haljinu s predimenzioniranim rukavima i prozirnim dodatkom od tila nizozemske dizajnerice Iris Van Herpen, poznate po ekstravagantnim kreacijama poput ove koju sigurno niko ne bi nosio ovako dobro kao Naomi.

Index.hr