Celebrity

Nećete vjerovati koja pravila Meghan mora poštovati u trudnoći

Autor: Žene.ba
Nećete vjerovati koja pravila Meghan mora poštovati u trudnoći

Nakon što su presretni objavili svijetu da na proljeće 2019. očekuju svoje prvo dijete, princ Harry i Meghan Markle otputovali su na službenu turneju po Australiji i Novom Zelandu. No, dozvolu za putovanje, Meghan je dobila tek nakon 12. tjedna trudnoće, odnosno nakon što je ultrazvuk potvrdio kako je s bebom sve u redu.

Daily Mail navodi kako je trudnoća donijela čitav niz novih, strogih kraljevskih pravila kojih se vojvotkinja od Sussexa mora pridržavati. Naime, nakon turneje po Australiji, Meghan će morati mirovati pa neće moći, primjerice, posjetiti majku u SAD-u.

Kraljevska pravila, međutim, nalažu i da se spol djeteta čuva kao tajna sve do rođenja, a bivša glumica neće moći prirediti ni popularni baby shower, tj. darivanje djeteta - jer se to, s obzirom na njihov status i materijalno stanje, smatra neprimjerenim.

Protokol nalaže i da kraljevski nasljednik treba imati tri do četiri imena, a na porođaju s Meghan moraju biti tri babice, dva porodničara, tri anesteziologa, 4 hirurga, dva pomagača, četiri pedijatra, laboratorijskog tehničara za krvne pretrage...
Zanimljivo je kako kraljevska pravila nalažu kako je prva osoba koja treba saznati da u kraljevsku obitelj stiže novi član uvijek - kraljica!

profimedia-0391954685

Cosmopolitan.hr