Celebrity

Nekadašnji olimpijski šampion nakon promjene spola izgleda potpuno drugačije

Autor: Žene.ba
Nekadašnji olimpijski šampion nakon promjene spola izgleda potpuno drugačije

Nekadašnji olimpijski osvajač zlatne medalje Caitlyn Jenner, nekada je bila Bruce Jenner, a nakon što je prošle godine promijenila spol, svoje obožavaoce iznenadila je izgledom kada se prije nekoliko dana pojavila u shoppingu u kratkoj haljini.

Nakon uspješne karijere u sportu, Bruce, danas kao Caitlyn oprobala se i na malim ekranima gdje je postala jedno od najpoznatijih TV lica. No, nedavnim pojavljivanjem u javnosti svi su ostali šokirani njenim izgledom. Caitlyn se odlučila za kratku i usku haljinu koja je otkrila njene noge koje su bile prekrivene celulitom na koji nisu navikli da je gledaju njeni fanovi. Njene noge izgledale su prilično izmoreno, a njena koža bila je vidno naborana.

https://www.instagram.com/p/Brki6uugtO9/?utm_source=ig_embed

Nakon što je 2017. godine i zvanično promijenila spol, Caitlyn očigledno prolazi kroz težak period prilagođavanja njenog organizma dugogodišnjim hormonalnim terapijama kojima se podvrgavala kako bi uspješno podnijela promjenu spola.

Prije nego se podvrgla estetskoj operaciji, Jenner je javno priznala kako je još kao dječka osjetila da se u njenom organizmu dešavaju čudne stvari s kojima se teško nosila tokom uspješne sportske karijere. Svojevremeno je izjavila kako je oduvijek imala potrebu nositi žensku garderobu, a u junu 2015. godine zvanično je promijenila ime u Caitlyn i od tada se predstavlja kao osoba ženskog spola.

https://www.youtube.com/watch?v=08E0d4NR6WE

Azra.ba