''Još uvijek volim tu ženu''

Nije ni Angelina, a ni Jennifer: Brad Pitt nikada nije prebolio ovu bivšu ljubav

Autor: Žene.ba
Nije ni Angelina, a ni Jennifer: Brad Pitt nikada nije prebolio ovu bivšu ljubav
Foto: Brad Pitt

Brad Pitt je oduvijek važio za miljenika žena i jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Pored uspješne karijere u Hollywoodu, Brad Pitt mogao je da se pohvali titulom jednog od najljepših muškaraca na svijetu, a njegovom šarmu nisu odoljele brojne svjetske ljepotice.

Popularni glumac uživao je u ljubavi sa filmskim zvijezdama Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston i Angelinom Jolie, međutim, kada je u pitanju njegov ljubavni život, slavni glumac izdvaja vezu sa glumicom Juliette Lewis.

Juliette i Brad su uživali u romansi prije više od tri decenije. Par se upoznao 1990. na snimanju zajedničkog filma „Too Young to Die“, a glumica je u tom trenutku imala samo 17 godina. Brad Pitt je 10 godina stariji od Juliette i u trenutku kada su se upoznali imao je 27 godina, a decenija razlike ih nije spriječila da već na prvi pogled shvate da su jedno za drugo.

Glumački par zabavljao se tri godine, a tačku na svoj odnos stavili su početkom 1993. Godinama kasnije, kada su se osvrtali na svoj ljubavni odnos, atraktivna brineta je rekla da holivudski zavodnik uopšte „nije u njenom univerzumu“, dok je Brad Pitt u više navrata u medijima govorio o sjajnom vremenu koje su zajedno proveli.

„Još uvijek volim tu ženu. Ona je pravi genije. Sjajno sam se proveo sa njom“, rekao je u jednom intervjuu za „Vanity Fair“ i dodao: