Razvod i dalje u centru pažnje

Novinar upitao Jennifer Lopez o razvodu, ona ga posramila odgovorom

Autor: Žene.ba
Novinar upitao Jennifer Lopez o razvodu, ona ga posramila odgovorom
Foto: Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je i dalje posvećena promociji svog novog Netflixovog filma "Atlas", u kojem ima glavnu ulogu, unatoč navodnim bračnim problemima s Benom Affleckom koji su privukli pažnju medija. 

Na nedavnoj konferenciji za novinare, jedan novinar je postavio prilično privatno pitanje Lopez o njenoj situaciji sa suprugom. Simu Liu, njen kolega iz filma, brzo je reagovao, sugeriršući da takvi razgovori nisu primjereni. Lopez je odlučno odgovorila novinaru, ističući da takva pitanja nisu prikladna za javnu raspravu o njezinom privatnom životu. ''Možete vi i bolje od toga'', odgovorila je pjevačica i tako postidjela novinara.

Multitalentovana zvijezda nedavno je posjetila studio Jimmyja Kimmela kako bi promovisala svoj novi film i dugoočekivanu ljetnu koncertnu turneju. No, gostovanje je obilježio emotivan trenutak kada je podijelila priču o susretu s legendarnom pjevačicom i glumicom Barbarom Streisand. Streisand je divila zaručničkom prstenu koji joj je poklonio suprug Ben Affleck, izrazivši divljenje prema veličini dijamanta. Jennifer se prisjetila ovog trenutka dok su joj se gotovo stvarale suze.

Ovaj kratki razgovor o prstenu doveo je do rasprave o slavi i pritiscima koji dolaze s njom, a Barbarini mudri savjeti pratili su je tokom cijele njene karijere. Njeno dirljivo prisjećanje u fokus javnosti došlo je u trenutku dok cijeli svijet bruji o tome da par zbog kojeg su svi počeli vjerovati u drugu šansu, čini se, prolazi kroz bračnu krizu. Ono što su na početku bila samo šuškanja, koja su mnogi odbacili kao tračeve, sada postaje sve ozbiljnije i sve više "izvora" potvrđuje da u njihovom braku nije sve tako sjajno. Slavni par navodno više ne živi zajedno, a da je njihov odnos doista u ozbiljnoj krizi potvrđuje i činjenica da je Lopez nedavno sama stigla na crveni tepih na premijeru svog novog filma.