Sydney Sweeney

Otkrivena tajna fit izgleda mlade glumice: Preferira MMA, a pije samo vodu

Autor: Žene.ba
Otkrivena tajna fit izgleda mlade glumice: Preferira MMA, a pije samo vodu
Foto: Instagram

Sa samo 26 godina, Sydney Sweeney postala je nezaobilazna tema razgovora. Kritičari hvale njen talent, ističući je kao jednu od najbolje obučenih glumica, dok je njena besprijekorna figura dodatni razlog za divljenje.

Sydney Sweeney, prema informacijama portala Daily Mail, otkrila je svoj intenzivan radni raspored koji ponekad doseže i do 12 sati dnevno, sedam dana u sedmici. Bez obzira,  mlada glumica uspijeva održati svoju fit liniju zahvaljujući zahtjevnom režimu vježbanja. Kombinuje pilates na reformeru, kardio treninge te MMA treninge, a kada god joj obaveze dopuštaju, uključuje i aktivnosti poput vodenih sportova.

Mlada glumica ranije je otkrila kako je odrasla uz ocean, provodeći vrijeme trčeći u bikiniju ili se baveći vodenim sportovima poput plivanja ili surfanja. Ta aktivna životna filozofija ostavila je traga na njenom tijelu, primjećujući svake godine promjene nakon ljeta, poput jačih i oblikovanijih ruku te čvrstih trbušnih mišića. Kada nema vremena za odmor, preferira vježbe na pilates reformeru kombinovane trakom za hodanje. MMA trening, iako ga je prije praktikovala, sada izbjegava zbog rizika od povreda koje bi mogle ugroziti njen pretrpani raspored i obaveze snimanja.

Sydney uz vježbanje, vodi računa o prehrani. Preferira zdrave obroke koji sadrže puno proteina, povrća i zdravih masti. Također se trudi konzumirati dovoljno vode kako bi ostala hidrirana tokom dugih radnih dana i napornih treninga. A voda je i ujedno i jedino što pije. Izbjegava sve zaslađene sokove, no kad joj dođe da pojede nešto slatko, zasladi se sladoledom ili gumenim bombonima.

Zvijezda serije "Euforija" ističe kako joj je vježbanje važno i za mentalno zdravlje, ali i odmor te se trudi pronaći ravnotežu između rada, vježbanja i ličnog vremena. Iako njen raspored može biti zahtjevan, kaže da se sve stigne.