Neugodan trenutak

Ponovo se širi snimka: Pjevač silom pokušava poljubiti Cameron Diaz?

Autor: Žene.ba
Ponovo se širi snimka: Pjevač silom pokušava poljubiti Cameron Diaz?
Cameron Diaz / Arhiva

Snimka neugodnog trenutka koji se 1995. dogodio glumici Cameron Diaz na dodjeli nagrada MTV Movie Awards ponovno se širi, a mlađe generacije na TikToku dijele svoja mišljenja o tom događaju.

Cameron Diaz dodjeljivala je nagradu za najbolji poljubac sa pjevačem Chrisom Isaakom, a nakon što su najavili kategoriju, pjevač je pokušao zagrliti i poljubiti glumicu. Diaz se otrgnula i pokušala nastaviti sa najavom, no Issak ju je ponovno pokušao poljubiti, prenosi Index.

"Dođi ovamo, dušo", čuje se kako joj govori dok ga ona odgurava rukama, a pjevač ju je na kraju uspio poljubiti pa joj je rekao: "Znao sam da ćeš se opametiti."

Žestoke kritike na TikToku

Fanovi na TikToku sada žestoko kritikuju Isaakovo ponašanje i mnogi komentarišu kako su ostali u šoku zbog reakcije publike koja je pljeskala i smijala se u tom trenutku.

Drugi su se pak zapitali je li poljubac bio uvježban pa komentarisali kako se nadaju da je o tome riječ. No, svi hvale reakciju njenog kolege iz Maske Jima Carreyja, koji je, kad se popeo na pozornicu da preuzme nagradu, poljubio Isaaka ravno u usta.