Chuck&Nate

Poslije 12 godina: Zvijezde serije 'Tračerica' ponovo zajedno

Autor: Žene.ba
Poslije 12 godina: Zvijezde serije 'Tračerica' ponovo zajedno
Foto: Gossip Girl

Fanovi serije "Tračerica" doživjeli su pravu poslasticu ovih dana kada su se glumci Chace Crawford i Ed Westwick ponovno fotografisali zajedno nakon 12 godina. Iako se serija ne snima od 2012., njena popularnost i dalje je snažna na streaming platformama širom svijeta. Serija je pratila živote bogatih tinejdžera u New Yorku, a uloge Natea Archibalda i zločestog Chucka Bassa donijele su Chaceu i Edu ogromnu popularnost.

Sada je Chace, kojed na društvenim mrežama prati više od 2.9 miliona pratitelja objavio selife s Edom. 

''Srušit ćete internet" , "Uočeni: Nate i Chuck pripremaju nešto novo? xoxo, Tračerica", samo su neki od komentara na glumčevu objavu koja je u nešto više od pola dana sakupila više od 490 hiljada lajkova.  

Fanovi se nadaju ponovnom okupljanju cijele glumačke ekipe, ali realnost je drugačija. Teško je vjerovati da će se glavna postava ikada ponovno okupiti. "Tračerica" je serija koja je značajno uticala na današnju pop kulturu.

Bazirana na istoimenim knjigama autorice Cecily von Ziegesar, počela se emitirati 19. septembra 2007. Glavne uloge, poput Eda i Chacea, igrali su Blake Lively, Leighton Meester i Penn Badgley, svi su stekli globalnu popularnost. Serija je osvojila mnoge nagrade, posebno Teen Choice, te je proglašena "serijom s najvećim uticajem na tinejdžersku kulturu". Na snimanje 100. epizode došao je tadašnji gradonačelnik New Yorka, Michael Bloomberg, proglasivši taj dan "Danom Tračerice", ističući njezin kulturni i ekonomski uticaj na grad.

Ipak, najuspješniju karijeru nakon snimanja teen drame imaju Blake Lively koja se u međuvremenu udala za Ryan Reynoldsa i Penn Badgley koji je oduševio gledaoce i u napetoj triler seriji "You".