Celebrity

Posljednji naslovi na Kidspotu: Meghan lažirala trudnoću

Autor: Žene.ba
Posljednji naslovi na Kidspotu: Meghan lažirala trudnoću

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle odbrojava dane do porođaja, a otkako je objavljena vijest da bivša glumica očekuje dijete sa 34-godišnjim princem Harryjem, strani mediji ne prestaju iznositi detalje prve trudnoće lijepe vojvotkinje. Posljednji naslovi na Kidspotu govore o raspravi koja se pojavila u javnosti, a tiče se navodnog lažiranja trudnoće. Naime, društvenim mrežama su se počele širiti fotografije koje idu u prilog tvrdnji kako Meghan zapravo nije trudna te da će prinovu u kraljevsku obitelj na svijet donijeti surogat majka.

Na fotografijama se može vidjeti 37-godišnjakinja u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice jako kompliciran i sigurno se ne može obavljati s takvom lakoćom s kojom ona to radi. Također, neki su primijetili i kako joj je trbuh na različitim pojavljivanjima bio različito postavljen, pa su to odmah pripisali lažnom trudničkom trbuhu za kojeg tvrde da ga Meghan nosi u javnosti.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

'Dvaput je čučnula, najprije da bi podignula psa. Pogledajte koliko je nagnuta naprijed. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete vidjeti kako joj se trbuh skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra', jedan je od komentara onih koji ne vjeruju u vojvotkinjinu trudnoću, dok drugi pak tvrde da se Meghan nije željela udebljati pa se zbog toga odlučila na surogat majku, 'Ona je ranije izjavila da se ne želi udebljati pa je zato čak i njezin bivši suprug potpisao predbračni ugovor s klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je', objasnio je svoju tvrdnju jedan od korisnika Twittera.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Podsjetimo, bivša glumica, Meghan Markle, udala se za princa Harryja 19. maja 2018. godine, a službena potvrda o prinovi u kraljevskoj obitelji stigla je u oktobru prošle godine. 'Hvala na podršci koju smo primili od ljudi diljem svijeta, još od vjenčanja u maju, i sretni smo što možemo podijeliti ovako lijepe vijesti', rekli su tada iz palače Kensington, a dijete Meghan i Harryja čiji se dolazak očekuje kroz koji mjesec bit će sedmo u redu za prijestolje.

Elle.hr