Celebrity

Priyanka objasnila zašto je uzela suprugovo prezime

Autor: Žene.ba
Priyanka objasnila zašto je uzela suprugovo prezime

Osim što je prije nešto više od dva mjeseca postala udana žena, glumica Priyanka Chopra službeno je promijenila svoje prezime u Chopra Jonas.

Kako mnoge zvijezde na temelju svog imena stvaraju vlastiti brend i slavu, mnoge je poprilično iznenadilo to što je Priyanka odlučila dodati i suprugovo prezime.

Tonight Showu Jimmyja Fallona Priyanka je progovorila o tome zašto je sada Chopra Jonas, a ne samo Chopra.

"Uopće na to nisam gledala kao na neku veliku stvar - sve dok to nisam učinila. Uvijek sam htjela dodati njegovo prezime uz svoje jer smo ipak postali obitelj. Pomalo sam tradicionalna i staromodna po pitanju toga", rekla je glumica.

Na pitanje smatra li da joj je ova promjena oduzela dio njezinog identiteta Priyanka je odgovorila: "Nije mi oduzet identitet. On je samo pridonio tome što ja jesam."

Zanimljivo je također to što Priyanka na prvu uopće nije htjela raskošne svadbene ceremonije koje su imali. Izjavila je kako se ona željela vjenčati uz samo nekoliko najbližih ljudi na osamljenom otočiću, no Nick je inzistirao da ispoštuje svoju tradiciju jer je smatrao da "svoju mladenku treba odvesti iz njezinog pravog doma".

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu