Lifestyle

Nick Jonas dirljivom objavom čestitao Priyanki godišnjicu veze

Autor: Žene.ba
Nick Jonas dirljivom objavom čestitao Priyanki godišnjicu veze

Za Nicka i Priyanku još uvijek možemo reći da su novopečeni bračni par, no zbog njihovog javnog razmjenjivanja nježnosti od početka veze, čini se kao da su već godinama zajedno.

U posljednjih godinu dana ovaj par je otišao na svoj prvi službeni spoj, zaljubio se i vjenčao te održao nekoliko svadbenih ceremonija. Da ne žale ni za jednim trenutkom provedenim zajedno, dokazao je Nick svojom objavom na Instagramu kojom je svojoj supruzi čestitao godišnjicu veze.

"Danas je tačno godina dana otkad sam išao gledati 'Ljepoticu i zvijer' u Hollywoodu s grupom prijatelja. Jedan od tih prijatelja bila je žena koja je postala moja najbolja prijateljica, moja povjerenica, moja muza, moja prekrasna supruga. Tako sam zahvalan za naše zajedničko putovanje do sada. Nasmiješ me svaki dan i inspiriraš me da budem najbolja verzija sebe. Počašćen sam što sam ti suprug. Volim te", napisao je Nick ispod njihove zajedničke fotke iz Cannesa.

https://www.instagram.com/p/Bx5VucjnJg9/?utm_source=ig_embed

Priyanka je kasnije odgovorila na Nickovu objavu: "Najbolja stvar koja mi se ikada dogodila si ti. Volim te."

Uz to, zahvalila mu je na poklonu za godišnjicu objavom fotke s Mariahom Carey čija je Priyanka velika obožavateljica, a njezin joj je suprug napokon ispunio želju da je upozna.

https://www.instagram.com/p/Bx595NDH8lq/?utm_source=ig_embed

Index.hr