Plijenili pažnju

Rijetka slika skladne porodice: Salma Hayek sa suprugom i njegovom kćeri

Autor: Žene.ba
Rijetka slika skladne porodice: Salma Hayek sa suprugom i njegovom kćeri
Foto: Salma Hayek

Na 60. Venecijanskom bijenalu, Salma Hayek je još jednom pokazala svoj besprijekorni modni ukus. Ova 57-godišnja glumica privukla je pažnju svojom glamuroznom pojavom u plavoj haljini otvorenih ramena, ukrašenoj efektnim šljokicama.

Osim svojim fantastičnim stilom, na koji smo već navikli kada je u pitanju slavna glumica, Salma Hayek je privlačila pažnju svojom pratnjom. Na službenom fotografisanju, Hayek je stigla u društvu svog supruga, Francoisa Henrija Pinaulta, te njegove 23-godišnje kćerke Mathilde iz prvog braka. Mathilde, poput glumice, odabrala je šljokičastu haljinu za ovu svečanu prigodu, ali za razliku od Hayek, odabrala je kreaciju u srebrenoj boji.

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault su u sretnom braku od 2009., kada su izrekli sudbonosno "da" u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu, na Valentinovo, dvije godine nakon rođenja njihove kćerke Valentine, koja danas ima 16 godina. Te iste godine su obnovili svoje bračne zavjete, ovaj put u romantičnoj Veneciji, zbog čega se uvijek s radošću vraćaju u ovaj talijanski grad.