Nova muza dior

Rosalia pokazala da može nositi i elegantne outfite i izgledati besprijekorno

Autor: Žene.ba
Rosalia pokazala da može nositi i elegantne outfite i izgledati besprijekorno
Foto: Instagram

Špansku pjevačicu Rosalíu poznajemo po urbanom seksi mladalačkom stilu, ali otkad je nedavno postala zaštitno lice brenda Dior, čini se da je pronašla i elegantniju stranu. Pojavljujući se u kampanji za kolekciju jesen-zima 2024./25., Rosalía je zablistala u crno-bijelim outfitima, a čini se da je sličan stil prenijela i u privatni život.

Za party brenda koji se održao u Parizu, Rosalía je odabrala vrlo zanimljivu kombinaciju – elegantnu i pomalo avangardnu u isto vrijeme. Plisiranu haljinu/tuniku na jedno rame crne boje obukla je preko širokih hlača slične nijanse. Ovaj sofisticirani outfit upotpunila je Lady Dior torbicom i sandalama s kitten petama, što je savršeno pristajalo događaju koji organizuje ovaj legendarni brend.

Rosalía je ostavila beauty look potpuno prirodnim – dugu kosu pustila je da pada u blagim valovima, dok je tzv. “no make-up” stil istakao njenu prirodnu ljepotu.

Iako su njeni urbani lookovi uvijek bili inspirativni i osvježavajući, moramo priznati da nam se jako sviđa elegantna Rosalía!