Celebrity

Salma Hayek u potpunosti izmijenila imidž

Autor: Žene.ba
Salma Hayek u potpunosti izmijenila imidž

Poznata meksička glumica Salma Hayek nedavno je odlučila poigrati se sa svojim izgledom, a svoje fanove ostaviti bez daha. Salma je poznata kao jedna od rijetkih glumica koja tokom svoje karijere nije mijenjale svoj izlged, a većinu uloga koje je glumila, prilagodila je svom izgledu. Ona je oduvijek bila poznata kao jedna od najpoželjnijih brineta u svijetu filma, a svoje obožavatelje iznenadila je na prošlogodišnjem “Fashion Weeku” održanom u Parizu gdje se pojavila sa plavom perikom.

No, ovoga puta, Salma je zaista odlučila napraviti korak više pa je tako na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima nimalo ne liči na sebe. Glumica je naprosto izgledala neprepoznatljivo, dok su brojni fanovi komantarisali da je ovaj Salmin potez potpuni promašaj. Ipak, kako bi umirila svoju publiku, glumica je objasnila da svoj novi izgled duguje ulozi koju bi trebalo da glumi u svom novom filmu.

https://www.instagram.com/p/Bphow98FKYE/?utm_source=ig_embed

-Eksperimentišući sa različitim lookovima za novi film došla sam do ovog. Riješili smo da za film ipak idemo u drugom smjeru, ali pomislila sam da je ona vrijedna djeljenja sa vama- izjavila je glumica.

Mnogi su i dalje ostali pri mišljenju da je glumica odlučila našaliti se sa svojim fanovima, pa su neki čak bili ubijeđeni da se Salma samo željela maskirati za “Noć vještica”.

Azra.ba