Objasnila o čemu se radi

Shakira podigla prašinu na društvenim mrežama objavom prisnih fotografija s britanskim glumcem

Autor: Žene.ba
Shakira podigla prašinu na društvenim mrežama objavom prisnih fotografija s britanskim glumcem
Foto: Shakira / Instagram

Kolumbijska pjevačica Shakira je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama objavom fotografija sa zvijezdom serije "Emily in Paris", Lucienom Laviscountom. Čini se da će on biti glavna zvijezda u spotu za njezinu novu pjesmu "Punteria".

Shakira je nedavno najavila skori izlazak novog albuma pod nazivom "Las mujeres ya no lloran", koji će uključivati i neke već poznate, ranije objavljene pjesme. Jedna od novih pjesama na albumu nosi naziv "Punteria", a pjevačica ju je najavila objavom intimnih fotografija s britanskim glumcem.

U objavi se može vidjeti Shakira kako pozira u zagrljaju Luciena, noseći rozu haljinu i kosu obojenu u rozu boju. S druge strane, britanski glumac je pozirao bez gornjeg dijela odjeće, samo u bijelim kratkim hlačama. Ove fotografije sugerišu da će Lucien biti zvijezda u spotu za pjesmu "Punteria", dodajući intrigantnu notu iščekivanju novog muzičkog uratka Shakire.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Fotografije su izazvale brojne reakcije na mrežama, a pjevačici su pisali kako je sad ona "zamijenila Twingo za Ferrari" referirajući se na njen tekst pjesme"Dobro nišaniš, znaš gdje da me udariš da se predam, imaš način da mi privučeš pažnju", dio je teksta pjesme "Punteria" koju je najavila.

"Las mujeres ya no lloran" je dvanaesti studijski album pjevačice, a njena izdavačka kuća Sony Music opisuje ga kao "blistavo svjedočanstvo o Shakirinoj otpornosti i snazi, kao i moći muzike da transformiše najteža iskustva".
 
U intervjuu za Apple Music otkrila je da će pjesma "Ultima", također s novog albuma, biti posljednja u nizu o njenom bivšem partneru Gerardu Piqueu.

"Rekla sam, imam još jednu pjesmu ovdje i kao – moram da je ispljunem ili neću moći. Ugušit ću se. Moram da izbacim ovo“, ispričala je.

Njen novi album bit će objavljen ovog petka.