Celebrity

Slavna glumica otkrila da se useljava sa suprugom - godinu dana nakon vjenčanja

Autor: Žene.ba
Slavna glumica otkrila da se useljava sa suprugom - godinu dana nakon vjenčanja

Glumica Gwyneth Paltrow se prošle godine u septembru udala za producenta Brada Falchuka s kojim je prije toga u vezi bila četiri godine.

A iako su u braku gotovo godinu dana, par i dalje živi u odvojenim kućama, što je ona nedavno otkrila u intervjuu za The Sunday Times, no to će se uskoro ipak promijeniti.

https://www.instagram.com/p/BprmEcpl-V4/?utm_source=ig_embed

Naime, iako je izjavila da smatra kako odvojenost godi njihovom braku, izgleda da se sada ipak predomislila jer je u novom intervjuu za InStyle Gwyneth otkrila da će se ipak useliti s Bradom.

"Bračni život je odličan. Dali smo svojim obiteljima godinu dana da se priviknu na sve i od kraja ovog mjeseca ćemo početi živjeti skupa", rekla je glumica i dodala: "Obožavam svojeg supruga. On je sjajan i jako dobar čovjek. Imam osjećaj i da smo stvoreni jedno za drugo jer on izvlači ono najbolje iz mene. Volim biti u braku. Zabavno je."

https://www.instagram.com/p/Bt38Zg-BJP2/?utm_source=ig_embed

A da Gwynethin i Bradov brak nije poput ostalih, potvrdili su još na svojem medenom mjesecu na Maldivima, na koji su poveli i njezinog bivšeg supruga, frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina, s kojim je glumica nakon razvoda ostala u jako dobrim odnosima, te njegovu djevojku, glumicu Dakotu Johnson.

https://www.instagram.com/p/BsLTCNihRKm/?utm_source=ig_embed

Index.hr