Podijelila fotografije

Sofia Vergara uživa u Toskani

Autor: Žene.ba
Sofia Vergara uživa u Toskani
Foto: Instagram

Sofia Vergara, holivudska glumica i članica žirija showa "America‘s Got Talent", ove je godine pronašla svoje utočište i inspiraciju u sjevernoj Toskani, gdje je uživala u hedonističkim radostima koje ova regija nudi. Nakon emotivnih izazova s razvodom od Joea Magliana prije godinu dana, Vergara je pronašla mir među toskanskim vinogradima i idiličnim krajolicima.

Sofia je svoj boravak u Toskani upotpunila modnim izborima koji odražavaju njenu strast prema ljetu i živopisnim uzorcima. Njena crveno-bijela haljina A kroja s otvorenim ramenima, ukrašena upečatljivim printom koji simbolizuje ljetne radosti i palme, savršen je odabir za ljetne aktivnosti. Bez obzira na vrućine koje su obilježile južnu Europu, Sofia je odabrala opuštene sandale umjesto zatvorenih patika, naglašavajući svoj opušteni, ali sofisticirani stil.

Kako bi upotpunila svoj ljetni look, Sofia je nosila efektnu Saint Laurent torbicu od rafije, koja se savršeno uklopila u atmosferu opuštenog luksuza toskanskog ljetovanja.

Glumica je svoje slobodno vrijeme u Italiji provodila u ljetovalištu Forte dei Marmi, blizu Genove, gdje je uživala u društvu prijatelja i u ukusnoj toskanskoj kuhinji. Njena ljubav prema tjestenini i ribi pečenoj u soli bila je očigledna iz njezinih objava na Instagramu, gdje je dijelila trenutke svog gastronomskog užitka bez brige o komentarima fanova o njezinoj liniji.