'Negativne vibracije'

Swizz Beatz brani nastup supruge Alicie Keys na Super Bowlu 2024.

Autor: Žene.ba
Swizz Beatz brani nastup supruge Alicie Keys na Super Bowlu 2024.
Foto: FB

"Svi pričate o pogrešnoj prokletoj stvari", rekao je Beatz nakon što su gledaoci kritizirali Keysovu izvedbu "If I Ain't Got You" u nedjelju.

Swizz Beatz nema loše riječi o svojoj supruzi Alicia Keys.

Keys se pridružila Usheru kao specijalni gost tokom njegovog nastupa na poluvremenu Super Bowla LVIII u nedjelju, a njen glas je pukao dok je pjevala njen hit "If I Ain't Got You" - što je izazvalo kritike nekih fanova. 

Brojni fanovi kritikovali su Ushera zbog dodirivanja Alicie na pozornici. Taj je potez mnogima zasmetao.

Beatz je objavom na Instagramu branio nastup svoje supruge, sa kojom je u braku od 2010. godine i imaju dvoje djece. 

"Svi govorite o pogrešnoj prokletoj stvari !!! Ne vidite tu nevjerovatnu haljinu koja prekriva cijeli stadion", napisao je 45-godišnji producent, usmjeravajući pažnju na Keysovu crveno odijelo od Dolce & Gabbane ukrašeno dijamantima i ogrtač, koji je skinula nakon što je za klavirom otpjevala "If I Ain't Got You".

"Večerašnji nastup nije bio ništa drugo nego nevjerovatan sa 2 nevjerovatna giganta! Čestitam Usheru i mojoj ljubavi, ta pjesma je klasika", nastavio je Beatz, pohvalivši izvođenje dvije R&B zvijezde hita iz 2004. godine "My Boo".

"Ne stvaramo negativne vibracije sa ove strane, mi stvaramo historiju", dodao je muzičar, čije je pravo ime Kasseem Daoud Dean.

View this post on Instagram

A post shared by Swizz Beatz (@therealswizzz)

Keys se pojavila za crvenim klavirom tokom showa i počela pjevati "If I Ain't Got You" - kada joj je pukao glas - prije nego što joj se pridružio Usher da završi pjesmu kao duet. Keys je tada ustala od klavira, a par je otpjevao "My Boo", u zagrljaju.

Nakon direktnog prenosa Super Bowla LVIII, kompletna emisija na poluvremenu je postavljena na NFL-ov YouTube kanal, a Keysov nastup je izgleda izmijenjen kako bi se izostavio vokalni nedostatak, piše People. 

Kada je Usher u septembru 2023. najavljen kao zvijezda Super Bowla 2024., nazvao je to kao "čast života".

"Čast mi je života konačno nastupiti na Super Bowlu. Jedva čekam da donesem svijetu show za razliku od bilo čega drugog što su vidjeli od mene prije. Hvala fanovima i svima koji su napravili ova prilika se dogodi. Vidimo se uskoro", rekao je on u izjavi.