"People"

Usher se oženio u Las Vegasu nakon Super Bowla

Autor: Žene.ba
Usher se oženio u Las Vegasu nakon Super Bowla
Usher

Usher se oženio.

45-godišnji pjevač oženio se dugogodišnjom djevojkom Jennifer u Las Vegasu nakon nastupa na poluvremenu Super Bowla, saznaje magazin People. Nakon utakmice par je razmijenio zavjete. Jennifer je bila u bijelom odijelu, a pjevač u crnom smokingu.

Samo tri dana prije nego što je nastupio na poluvremenu, pjevač je zatražio dozvolu za brak u okrugu Clark u Nevadi. Prije Super Bowla Usher je govorio o njihovoj vezi.

"Kad nađeš nekoga za koga znaš da je odličan partner, naravno da je čast i zadovoljstvo dijeliti život s osobom koja ga želi dijeliti s tobom i voli te takvog kakav jesi. Obavezali smo se na zajednički život zbog svoje djece. Ne bi bilo čudno da se vjenčamo. Već smo na tom putu. Shvaćate što govorim?

Bit ćemo u životima jedno drugog dok ne umremo, jer imamo nešto što dijelimo. To je prekrasno. Naša djeca. Ali stvarno osjećam da imam nevjerovatnu partnericu koju poštujem", rekao je za People.

Par je prvi put potaknuo glasine o vezi kada su snimljeni na proslavi 40. rođendana producenta Keitha Thomasa u junu 2019. Usher i Jennifer Goicoechea 2020. su dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćer Sovereign Bo, a godinu dana kasnije rodio se njihov sin Sire Castrello. Usher ima i dva sina, Ushera V i Naviyda Elyja, koje je dobio sa svojom bivšom suprugom Tamekom Foster, prenosi Index.hr.