Planiran teroristički napad

Taylor Swift uznemirena zbog događanja u Beču, a njen dečko ne može do nje da je utješi

Autor: Žene.ba
Taylor Swift uznemirena zbog događanja u Beču, a njen dečko ne može do nje da je utješi
Foto: Instagram

Muzički svijet ostao je u šoku zbog vijesti o otkazivanju koncerata Taylor Swift u Beču nakon što je otkriven planirani teroristički napad do kojeg je trebalo doći ispred stadiona Ernst Happel na kojem je trebala pjevati 8., 9. i 10. augusta.

Pjevačica cijelu situaciju zasad nije službeno komentarisala, ali prema pisanju stranih medija potresena je zbog užasnih planova koje su krojila dvojica radikaliziranih tinejdžera u dobi od samo 17 i 19 godina.

Daily Mail piše da je zvijezda potresena i da je njen dečko, proslavljeni igrač američkog nogometa Travis Kelce očajnički pokušavao utješiti, ali kako ne može biti oslobođen svojih klupskih obaveza s Kansas City Chiefsima da bi je išao posjetiti i biti uz nju u ovim nimalo lakim trenucima.

"Sve što Travis sada može učiniti za Taylor je da joj pruži podršku jer zna da su ona i njen tim riješili stvari najbolje što su mogli. Svaki slobodan trenutak koji ima, on će provesti s njom. Nažalost u ovoj situaciji ne može biti uz nju jer neće dobiti dodatno slobodno vrijeme s obzirom na to da nova NFL sezona počinje za manje od mjesec dana", rekao je njima blizak izvor ekskluzivno za Daily Mail.

Dodao je i da unatoč tome što je ostala užasnuta, Taylor se veseli nadolazećim nastupima u Londonu.

"Taylor zna da je meta i to je nešto što je prihvatila. Ne želi dopustiti da to umanji značenje turneje. Ona će i dalje živjeti svoj život i raduje se koncertima u Londonu i bodrenju Travisa na utakmicama. Ovo im je pokazalo što je važno u životu. Bio je to poziv na buđenje i podsjetnik da shvate što u životu imaju i da ga žive punim plućima", izjavio je.