Celebrity

TV-zvijezde Lori Loughlin i Felicity Huffman navodno ‘nisu potpuno shvatile’ da bi mogle otići u zatvor

Autor: Žene.ba
TV-zvijezde Lori Loughlin i Felicity Huffman navodno ‘nisu potpuno shvatile’ da bi mogle otići u zatvor

Prošlo je nešto više od sedmice dana otkako je prvi put objavljen skandal za prijem na fakultete, a glumice Lori Loughlin i Felicity Huffman optužene su za umiješanost. Us Weekly je dobio najnovije informacije o njihovim emocionalnim stanjima i o tome kako očito nisu očekivale takve posljedice.

Loughlin i njezin suprug, Mossimo Giannulli, bili su optuženi za navodno plaćanje 500.000 dolara kako bi njihove dvije kćeri bile imenovane kao članovi veslačkog tima kako bi im jamčili ulazak u USC, unatoč tome što niti jedna djevojka nije bila dio posade. U međuvremenu, Huffman je optužena za navodno plaćanje 15.000 dolara kako bi se prijemni ispit prepravio za najstariju kćer.

Loughlin i Huffman uhapšene su prošle sedmice i puštene da se brane sa slobode (Loughlinina obveznica bila je milion dolara, a Huffmanina 250.000 dolara). Dvije žene nisu očekivale da će to dosegnuti tolike razmijere. “Nijedna glumica nije znala da će to postati toliko ozbiljno”, rekao nam je jedan Huffmanin izvor. “Nisu u potpunosti shvatile opseg svojih navodnih zločina ili mogućnost zatvora.”

I Loughlin i Huffman, zajedno sa svojim obiteljima, osjećaju ekstremnu uznemirenost zbog situacije. “Sramota i poniženje nedokučivi su [za Felicity]”, rekao nam je jedan izvor. “William [H. Macy, njezin muž, koji nije bio optužen] je slomljena srca. Bio je u suzama.”

“Ovo je Lorina najgora noćna mora” za nju i njezinu proširenu obitelj, rekao nam je jedan tjednik.

Ljudi su prošle sedmice izvijestili da je ovaj skandal posebno bolan za Loughlin. “Lori i [njezin suprug] Mossimo brzo otkrivaju ko su njihovi pravi prijatelji”, rekao je jedan izvor. “Nije da su žrtve zločina. Oni su zločin. Mnogi njihovi prijatelji trenutno ne žele biti povezani s njima. Njihovi prijatelji su šokirani tvrdnjama.”

Elle.hr