Celebrity

Veliki interes za koncert Željka Joksimovića na stadionu u Mostaru

Autor: Žene.ba

Agencija PRimera najavljuje najveći muzički spektakl ove godine u Mostaru - koncert regionalne zvijezde Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 9. juna, na stadionu pod Bijelim brijegom.

Počela je prodaja early ulaznica ograničenog broja, koje će se po cijenama 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju moći kupiti na info-pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje.

Od ponedjeljka, cijene ulaznica će u pretprodaji biti po višim cijenama - 15 i 20 KM. Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na stadionu pod Bijelim brijegom i druga saradnja sa agencijom PRimera s kojom je sarađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara u Širokom Brijegu 2014. godine.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi muzički spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Oslobođenje.ba