Nakon deset godina

Cameron Diaz se uskoro vraća na male ekrane

Autor: Žene.ba
Cameron Diaz se uskoro vraća na male ekrane
Foto: X

Nakon decenije odsutnosti, Cameron Diaz ponovno će se pojaviti na malim ekranima u novoj akcijskoj komediji "Back In Action", koju donosi Netflix. Diaz je zadnji put glumila u filmu "Annie" iz 2014. godine, a sada će ponovno sarađivati s Jamiejem Foxxom u ovom dugo očekivanom projektu.

Film "Back In Action" režira Seth Gordon, poznat po "Horrible Bosses", dok je scenarij napisao u saradnji s Brendanom O’Brienom, autorom "Bad Neighbours". Iako još nisu poznati svi detalji ovog projekta, saznali smo da radnja prati Emily (Cameron Diaz) i Matta (Jamie Foxx), nekadašnje elite CIA-e koji su se povukli kako bi započeli porodični život. Međutim, njihov miran život u predgrađu biva narušen kada im tajni identiteti budu otkriveni, prisiljavajući ih da se vrate u svijet špijunaže.

Osim Díaz i Foxxa, u filmu glume i druga brojna poznata imena, uključujući oskarovku Glenn Close, zvijezdu filmova "All Of Us Strangers" i "Ripley" Andrew Scott, Kyle Chandlera iz "Friday Night Lights", komičara Jamieja Demetrioua, McKennu Roberts iz "Skyscraper" i Rylana Jacksona iz "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".

"Back In Action" stiže na Netflix 15. novembra, a ljubitelji akcijskih komedija već nestrpljivo iščekuju ovaj film koji izaziva veliki interes.