Događaj godine

Ko će biti na popisu pozvanih na ovogodišnju Met Galu?

Autor: Žene.ba
Ko će biti na popisu pozvanih na ovogodišnju Met Galu?
Foto: Instagram

Ovogodišnja tema Met Gale nosi naziv "Uspavane ljepotice: Buđenje mode", a čini se da se popis pozvanih za ovaj vrhunski modni događaj polako, ali sigurno širi.

Met Gala, po mnogima najvažniji modni događaj, tradicionalno se održava u New Yorku prvog ponedjeljka u maju. Ova ekskluzivna večer okuplja elitu svijeta mode, filma, muzike i umjetnosti, te se smatra vrhuncem stila, luksuza i kreativnosti. Osnovan još 1948. godine, Met Gala je postao sinonim za spektakularne modne revije i nezaboravne trenutke na crvenom tepihu.

Po pisanju PageSix, popis zvijezda koje će ove godine prošetati crvenim tepihom na Met Gali polako se puni. Među novim imenima za "Oscara mode" navodno su Lily Gladstone, zvijezda filma "Ubice Cvjetnog mjeseca", te Ayo Edebiri, poznata po seriji "The Bear". Također se spominje i Barry Keoghan, koji je već prošle godine bio na Met Gali s filmom "Saltburn" te se sada očekuje i njegovo sudjelovanje na ovogodišnjem glamuroznom događaju.

Prema informacijama PageSixa, jedina potvrđena članica klana Kardashian-Jenner za ovogodišnju Met Galu je Kendall Jenner. Ova manekenka redovno oduševljava svojim modnim izborima na ovom događaju, često dolazeći u pratnji sestre Kim Kardashian ili mame Kris Jenner. Međutim, za sada ni Kim ni Kris nisu osigurale svoje pozivnice za event, što je iznenađenje. S druge strane, pjevačica Rihanna gotovo je sigurna u svoj dolazak i već razmatra koji će se dizajn obući. Ona i njen partner ASAP Rocky poznati su po svom modnom ukusu, pa se od njih očekuje spektakularan izlazak.

Također se šuška da će i Gisele Bündchen prisustvovati ovogodišnjem događaju, a moguće je da će prvi put povesti i svog novog dečka, instruktora jiu-jitsua Joaquima Valentea. Gisele je ranije na Met Gali redovito dolazila sa svojim bivšim suprugom Tomom Bradyjem.

Sigurno je i da će ondje biti Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny i Chris Hemsworth jer su oni ovogodišnji promotori. Chrisu će ovo biti prvi put da je na tom eventu.

View this post on Instagram

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial_)

Ovogodišnja tema je "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion",dok je dress code "Garden of Time", pa mnogi s nestrpljenjem očekuju bajkovite cvjetne kreacije. Inače ulaznica za prestižni event je više od 47 hiljadaeura, no da biste uopće mogli kupiti je mora vas odobriti Anna Wintour, slavna modna urednica.

View this post on Instagram

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial_)