Serija će biti intrigantnija

Netflix konačno objavio prve fotografije sa snimanja nove sezone 'Emily in Paris'

Autor: Žene.ba
Netflix konačno objavio prve fotografije sa snimanja nove sezone 'Emily in Paris'
Foto: Instagram

Fanovi Netflixove popularne serije "Emily u Parizu" su uzbudljivo dočekali prve fotografije sa snimanja četvrte sezone na profilu serije na Instagramu. Glavna glumica Lily Collins, koja tumači lik Emily Cooper, potvrdila je da će nadolazeće epizode biti objavljene u dva dijela.

Prvih pet epizoda bit će dostupno gledaocima već 15. augusta, dok će drugi dio biti objavljen u septembru.

Nove fotografije sa seta prikazuju Emily u društvu svojih bivših partnera, Gabrijela i Alfieja, u dvije različite scene. U seriji, Emily je pokušavala pronaći sreću u ljubavi nakon što se preselila iz Chicaga u Pariz zbog posla iz snova.

Prvo je bila zaljubljena u svog komšiju Gabriela, kojeg glumi 36-godišnji glumac Lucas Bravo, a koji je bio u vezi s njenom prijateljicom Camille. Također je imala romansu s Britancem Alfiejem, koja je završila dramatično kada se Camille odbila udati za Gabrijela, otkrivajući njegove osjećaje prema Emily.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Na setu su i tajne koje tek trebaju biti razotkrivene, uključujući Camillinu aferu s umjetnicom Sofijom, za koju Emily zna, ali Gabriel nije svjestan. Osim toga, tu je i velika vijest o Camillinoj trudnoći, koja će dodatno otežati bilo kakvu mogućnost romanse između Emily i Gabrijela.

Na jednoj od novih fotografija možemo vidjeti Emily i Camille kako vode poprilično napet razgovor, dok druga fotografija prikazuje Emily kako nešto slavi s Gabrielom i prijateljima u njegovom restoranu. Također, Netflix je podijelio i fotografiju Emily i Alfieja, koji se, čini se, ponovno dobro slažu.

Moda odvažnija nego prije

Kostimografkinja Marylin Fitoussi potvrdila je da se moda, poput same Emily, razvija i postaje odvažnija nego ikad prije, što se može vidjeti u objavljenim fotografijama. Istakla je da Emily postaje sve samouvjerenija, afirmira se i interpretira pariške modne kodekse na svoj jedinstven način. Moto njihovog stvaranja bio je očito zabaviti se, ali istovremeno rizikovati maksimalno.

Dok čekamo povratak "Emily u Parizu" u četvrtoj sezoni, glavna zvijezda Lily Collins obećava da će nova sezona biti puna avanture. Glumačka ekipa, koja uključuje 31-godišnjeg Luciena Laviscounta, koji igra Emilynog partnera Alfieja, te 61-godišnju Philippine Leroy-Beaulieu, poznatu kao šefica Sylvie, kaže da će nova sezona donijeti više drame nego ikad prije. Lucien je opisao seriju kao haotičnu i srceparajuću, dok je Philippine bila tajanstvena otkrivajući da će u novim epizodama biti riječ o osveti.