javni poziv

Pošaljite prijedlog zabavnog programa za "Advent u Mostaru"

Autor: Žene.ba
Pošaljite prijedlog zabavnog programa za "Advent u Mostaru"
FOTO: bljesak.info

Grad Mostar objavio je u četvrtak javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru.

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru koja će se odvijati u razdoblju od 14. prosinca 2024. do 29. prosinca 2024. godine. Javni poziv možete pogledati ovdje.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelja programa, kratki opis i strukturu programa te troškovnik. Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru, te zajedno sa producentima događaja odabrati programe prema kriterijima navedenim u Javnom pozivu. Javni poziv objavljen je na web-stranici Grada Mostara.

Rok za podnošenje prijava na javni poziv traje do 30. septembra 2024. godine. Prijave se podnose isključivo elektronskim putem na mail adresu kultura@mostar.ba.

Svi zainteresirani izvođači svoje prijedloge programa trebaju poslati na adresu kultura@mostar.ba te u predmetu navesti "Prijedlog programa – Advent u Mostaru".