Nije prvi put

Shakira posvetila posljednju pjesmu sa albuma bivšoj ljubavi Gerardu Piqueu

Autor: Žene.ba
Shakira posvetila posljednju pjesmu sa albuma bivšoj ljubavi Gerardu Piqueu
Foto: Shakira / Instagram

Shakira izdaje svoj prvi album nakon sedam godina. Pod nazivom 'Las Mujeres Ya No Lloran' ('Žene više ne plaču') ovaj album ponovo u fokus stavlja njen prekid sa španskim nogometašem Gerardom Piquéom.

Nerijetko Shakira svoje strasti i nemire iskaže kroz stihove, a nakon prekida s Gerardom Piquéom koji nije prošao neprimijećeno, kolumbijska umjetnica još uvijek ima nešto za reći. Ove sedmice objavila je potpuno novi album, prvi u sedam godina, pod nazivom 'Las Mujeres Ya No Lloran' ( 'Žene više ne plaču'). Među pjesama na njemu jedna je izravno upućena nogometašu s kojim dijelila život dvanaest godina.

Pjesma koju je posvetila Gerardu Piquéu nosi naziv 'Ultima', a riječi teksta su: 'S vremenom ćeš sigurno požaliti / I jednog ćeš se dana htjeti vratiti na moja vrata'.

Tokom intervjua za Sunday Times pjevačica se povjerila da još nije potpuno izrazila svoje emocije.

'Osjećam sam da je još nešto tamo, da mi je zapelo u grlu, i da to moram izreći (...) ali nadam se da je ovo posljednja pjesma koju pišem o tome, i za njega ,' kaže ona.

Prethodno je Shakira već podijelila svoju gorčinu kroz nekoliko pjesama posvećenih prekidu s Piquéom, a sve pjesme su postale hitovi. Pjevačica je prvo objavila Monotonia , zatim Te Felicito , a nakon toga Music Sessions vol.53 i TQG.

Kultura & zabava

Rihanna najavila novi album

Kultura & zabava

Armin Dedić ima novi ‘Ožiljak’