Lifestyle

8 novih trendova za plavu kosu koji će pogoditi drugu polovinu godine

Autor: Žene.ba
8 novih trendova za plavu kosu koji će pogoditi drugu polovinu godine

Bez obzira jeste li više DIY tip ili onaj ‘potrošiti ću cijeli mjesec plaće u frizerskom salonu’, plava kosa je u osnovi obaveza na puno radno vrijeme.

No, što učiniti ako ju želite promijeniti bez poništavanja svog napornog rada i vremena u frizerskom stolcu? Predstavljamo vam najnoviji zaokret na klasiku.

Ledeno platinasta

https://www.instagram.com/p/Bml70RunUT2/?utm_source=ig_embed

Pro savjet: ‘Garantirano nakon što izbijelite kosu, morati ćete je prati samo jednom tjedno jer će sva ona prirodna ulja koja proizvodi vaše vlasište biti usisana’, tvrdi frizerka Nicola Clarke, koja je zaslužna za predivnu kosu Georgie May Jagger.

Žuti blond

https://www.instagram.com/p/Bhm0qNMAR75/?utm_source=ig_embed

Pro savjet: “Nekada je sve bilo u tome da vam je kosa bjelja od bijele, jer je bila tako nedostižna”, kaže kreativna direktorica BLEACH-a i pionir kose boje duge Alex Brownsell. “Zlatne nijanse s toplijim tonovima su nova platinasta.”

“Mushroom Blonde”

Negdje između plave i sive boje nalazi se najzanimljiviji trend plave kose koji će pogoditi 2019. – nijansa gljive.

https://www.instagram.com/p/BzHU_cplmM0/?utm_source=ig_embed

Vanilija plava

Negdje između plavuše i svjetle brinete je nijansa “Cream Soda”, koja je zamisao losanđeleske frizerke za zvijezde Sunnie Brook.

https://www.instagram.com/p/BXRrAxVgPxT/?utm_source=ig_embed

Prženi kokos

“Tosted Coconut” kombinira grungey izrast (ili obojene) korijene, kremaste plave pramenove i ledeno bijele tonove za izgled koji imitira prirodnu balayage vibru.

https://www.instagram.com/p/BmlTyVfHtKz/?utm_source=ig_embed

Pastelna

“Kada dobijete nijansu plave koju želite, zašto se ne poigrati s polutrajnim tonerima kako biste dobili različite pastelne boje”, kaže Nicola. – Sve dok vaša plava kosa plavuša nije previše žuta, možete dodati bilo koju nijansu pastelne.”

https://www.instagram.com/p/Blqs434n30k/?utm_source=ig_embed

Šampanjac plava

Miješanjem toplijih tonova nijanse šampanjce s platinastom i pepeljastom, ‘Champagne Pop’ je način da dobijete blijedo plavu kosu, a zadržite prirodni multi-tonski osjećaj.

https://www.instagram.com/p/BXWyBtvl52u/?utm_source=ig_embed

Balayage zvijezda s A-liste

Ako ste više suzdržana plavuša i pastelni izgled nije za vas, onda će vam se balayage po uzoru na karamel plavu Jessice Alba zasigurno svidjeti. ‘Zamolite svog frizera da oboji tamnije pramenove oko lica kako bi ga uokvirio, i blonde tonove po dužini.’

https://www.instagram.com/p/Bmlu7duAynR/?utm_source=ig_embed

Elle.hr