Lifestyle

Beyonce otkrila zašto je na naslovnici Voguea s minimumom šminke i bez perike

Autor: Žene.ba
Beyonce otkrila zašto je na naslovnici Voguea s minimumom šminke i bez perike

Na naslovnici ovogodišnjeg rujanskog Voguea za SAD našla se Beyonce. Pjevačica koja je na sceni više od 20 godina, koju smo gledali kako iz tinejdžerice izrasta u mladu ženu, a potom i majku ovom naslovnicom ušla je u povijest.

Beyonce, koja je za snimanje nosila komade Louisa Vuittona, Valentina i Guccija otkrila je zašto na fotografijama ima minimalno šminke, ali i zašto nema ekstenzija i perike.

Prihvaćanje svog tijela

Beyonce je za Vogue govorila o trudnoći i prihvaćanju tijela rekavši kako je nakon rođenja prvog djeteta vjerovala u to što je društvo govorilo o tome kako njezino tijelo nakon poroda treba izgledati.

"Tjerala sam se da izgubim svu težinu nakon poroda u roku od tri mjeseca, a da bi to ostvarila sam i zakazala malu turneju. Kada pogledam unatrag, shvaćam da je to bilo ludo. Nakon rođenja blizanaca svemu sam drugačije pristupila", dodala je.

Otkrila je kako je nakon rođenja blizanaca težila 98 kilograma te kako je morala mirovati više od mjeseca dana nakon poroda.

"Moje i zdravlje moje djece bilo je ugroženo", ispričala je i rekla kako je blizance rodila carskim rezom. Nakon toga, poručila je kako se njezino tijelo promijenilo.

Snimanje bez perika i s minimumom šminke

"Prihvatila sam svoje obline. Pustila sam mojem tijelu da bude ono što želi biti. Nakon šest mjeseci počela sam se pripremati za Coachellu. Privremeno sam postala vegan, odrekla sam se kave, alkohola i svih voćnih pića. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Kao i moja djeca i moj suprug", rekla je Beyonce.

Dodala je kako je važno da žene i muškarci vide i cijene ljepotu svojih tijela.

"Zato sam maknula perike i ekstenzije i koristila minimum šminke za ovo snimanje", izjavila je.

Poručila je i kako su i danas njezine ruke, ramena grudi i bedra punija, ali kako ne žuri da smršavi jer drži da izgleda stvarno.  "Kada poželim trbušnjake, postat ću zvijer i ubijati se od posla dok ih ne dobijem"; zaključila je.

https://www.instagram.com/p/BmI27Y9lc78/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmI2-WKlyIl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control