Pomiču se granice konzumerizma

Dolce & Gabbana predstavio prvi parfem za pse

Autor: Žene.ba
Dolce & Gabbana predstavio prvi parfem za pse
Foto: Dolce & Gabbana

Luksuzni modni brendovi već dugo postavljaju standarde i za stil života svojih kupaca, a sada su te standarde proširili i na njihove kućne ljubimce. Dolce & Gabbana, renomirana modna kuća koja je decenijama u vrhu modne industrije, nedavno je napravila korak koji je iznenadio čak i svoje najvjernije obožavatelje. Predstavili su prvi dizajnerski parfem namijenjen psima. Postavlja se pitanje: zašto?

Fefé: Parfem inspirisan ljubavlju

Parfem nazvan Fefé inspirisan je ljubavlju osnivača Dolce & Gabbane, Domenica Dolčea, prema njegovom psu, zlatnoj pudli Fefé, koji je postao i zvijezda kampanje. Parfem je kreirala poznata parfumerka Emili Koperman, koja je ranije radila na kreiranju mirisa za prestižne brendove poput Karla Lagerfelda i Caroline Herrere. Fefé je formuliran bez alkohola, kako bi bio siguran za pse, s posebnim naglaskom na udobnost i sigurnost ljubimaca.

Kako miriše luksuzni parfem za pse?

Miris parfema Fefé uključuje note ylang-ylanga, mošusa i sandalovine, stvarajući osvježavajuću i umirujuću aromu koja je prijatna za pse i njihove vlasnike. Ove komponente osmišljene su tako da budu blage za pseći njuh, ali i ugodne za ljudske nosove. Proces razvoja uključivao je konsultacije s etolozima, veterinarima i vlasnicima pasa kako bi se osigurala maksimalna sigurnost. Parfem je certificiran prema SAFE PET COSMETICS standardu, što garantuje da je potpuno siguran za životinje.

Elegantan dizajn

Pakiranje parfema Fefé odražava luksuz i stil Dolce & Gabbane. Bočica je izrađena od zelenog lakiranog stakla s crvenim metalnim čepom, ukrašena zlatnom reljefnom šapom od 24-karatnog zlata. Ovakav dizajn doprinosi eleganciji koju brend promiče. Parfem dolazi u veseloj žutoj kutiji, čineći ga idealnim dodatkom za svakog stiliziranog psa.

Zašto parfem za pse?

Iako se može činiti kao ekstravagantna odluka, kreacija parfema za pse od strane Dolce & Gabbane odražava rastući trend u luksuznoj industriji. Vlasnici pasa traže proizvode koji im omogućuju da podijele luksuz sa svojim ljubimcima. Parfemi za pse mogu biti način da im pružite prijatan miris i luksuzan dojam.