Lifestyle

Gwen Stefani dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

Autor: Žene.ba

Američka pjevačica Gwen Stefani dobila je u četvrtak svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu, prenose američki mediji.

Stefani je na svečanom otkrivanju zvijezde u Hollywoodu bila s tri sina i suprugom Blakeom Sheltonom, američkim country pjevačem.

Shelton je u govoru hvalio njezinu majčinu predanost 17-godišnjem Kingstonu, 15-godišnjem Zumi i devetogodišnjem Apollu.

"Stojeći ovdje gotovo 10 godina nakon što sam je upoznao, mogu reći da je biti majka još uvijek najvažnija stvar u njezinom životu. I moram vam svima reći da je to rijetkost u ovom poslu", rekao je okupljenima.

"Danas je lijepo vidjeti kako joj se odaje počast za njezin sporedni projekt, a to je biti jedna od najvećih zvijezda na svijetu. Od muzike, televizije i filmova do mode i ljepote, penjala se na vrh uvijek iznova, svojim jedinstvenim stilom zbog kojeg se svijet zaljubio u nju. Ali ne toliko koliko ja", dodao je Shelton.

Stefani se nakon ceremonije oglasila na Instagramu kako bi mu izrazila zahvalnost: "Ko bi rekao da će ova djevojka iz Anaheima imati vlastitu zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu? Hvala ti što si hodao ovim putem sa mnom, pjevao sa mnom sve ove godine. Volim te!"

Žene.ba