Lifestyle

Hit manikura: nose se nokti u boji sunca, mora i bombona

Autor: Žene.ba
Hit manikura: nose se nokti u boji sunca, mora i bombona

Kada ako ne ljeti uživati u jarkim bojama na noktima? Trendovi su ove sezone naklonjeni jarkim nijansama lakova za nokte, koji toliko blješte i još više ističu preplanulu put.

Ova igra bojenja, dakako, nema pravila: svaki nokat može biti nalakiran u drugoj nijansi, a jedino na što moramo pripaziti jest da su nokti njegovani i lijepo oblikovani. Donosimo najvažnije trendove u manikuri i pedikuri:

1. Ružičasta rapsodija

https://www.instagram.com/p/BjyzRK_ngO6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ako ste se možda pitali je li ružičasta pravi odabir za vaše nokte, odgovor je: definitivno. To je nijansa čiste pozitive, vrlo je ženstvena i lako se kombinira sa svim drugim bojama (čak i sa crvenom odjećom). Osim toga, ove je sezone obožavaju i modni dizajneri, pa su najljepše cipele, torbe i kupaći kostimi izrađeni upravo u ovoj boji.

2. U boji neba i mora

https://www.instagram.com/p/Bgqhn5On5Rd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Sve nijanse plave – od one najtamnije pa do pastelnih – veliki su hit, ali na noktima nekako najljepše izgleda tirkizna boja. Toliko dobro ističe preplanulu put da je jednostavno šteta ne iskoristiti njen sjaj. Posebno nas oduševljava u kombinaciji s ležernim bijelim haljinama i niskim natikačama.

3. Sve nijanse ljubičaste

https://www.instagram.com/p/BjxtX7VAIm3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ljubičice, magnolije i jorgovani procvjetali su u lakovima za nokte. Njihova ljubičasta boja – od lila pa sve do onih najtamnijih, djeluje vrlo elegantno i nekako decentno. Odlično pristaje uz žute modne kombinacije.

4. Žuta modna minuta

https://www.instagram.com/p/BjyW-gThaTM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Trendove je uhvatila žestoka žuta minuta, a to nije zaobišlo ni manikuru i pedikuru. Iskričava limun žuta nijansa jedan je od glavnih hitova ovog ljeta, koji će s njime i proći. Stoga, uživajte sada u svojoj trendi limunadi na noktima.

5. Sočni sok od naranče

https://www.instagram.com/p/Bi-4-KGnQrf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Modni dizajneri kažu: ovog ljeta narančasta je nova crna. Riječ je o nijansi koja jednako dobro stoji na noktima ruku i nogu. Njena najveća snaga jest dojam neuhvatljive energije, a kako biste to postigli ne bi bilo loše nokte premazati narančastim lakom za nokte u tri sloja.

mullersvijet.net.hr