Lifestyle

H&M, Mango i Bershka imaju divne kolekcije za svečane prigode

Autor: Žene.ba

Svake sezone, proljeće i ljeto donose brojne svečanosti – od sezone vjenčanja do ljetnih tuluma na otvorenom. Odgovor na potragu za savršenom svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje u vašem kalendaru ili sličan svečani događaj donijele ne morate tražiti dalje od divnih kolekcija popularnih high street brendova.

DIVNE HIGH STREET KOLEKCIJE ZA SVEČANE PRILIKE

High street brendovi odavno su prešli granice jednostavnih basic modela i kolekcija koje donose komade za svakodnevne kombinacije. Svojim sve raskošnijim i bogatijim kolekcijama brojnih high street brendovi ove sezone dodali su i kolekcije posvećene svečanim prilikama. Spoj elegantnih krojeva i finih materijala poput satena, čipke i šifona stvara savršene modele za svaku svečanu priliku ovog ljeta. High street brendovi koji su se istaknuli odličnim kolekcijama u kojima ćete pronaći savršeni komade za sve najsvečanije prigode koje donose proljeće i ljeto su H&M, Mango i Bershka. Unutar proljetnih i prvih ljetnih kolekcija, popularni high street brendovi eleganciju klasičnih krojeva i jednostavnost neutralne palete boje spojili su svježinom pastelnih i jarkih tonova te trendi detalja poput otvorenih leđa, spuštenih ramena i volana.

Od klasičnog odijela u njegovom najprozračnijem i najženstvenijem izdanju preko elegantnih i udobnih kombinezona do romantičnih haljina i suknja te raskošnih proljetnih i ljetnih topova, najbolje modele iz occasionwear kolekcija s potpisom popularnih high street brendova donosimo u nastavku.

H&M

MANGO

BERSHKA

Journal.hr