Lifestyle

Horoskop i trudnoća: Ko ucjenjuje partnera, ko plete, a ko će vam se javiti sa sata joge?

Autor: Žene.ba
Horoskop i trudnoća: Ko ucjenjuje partnera, ko plete, a ko će vam se javiti sa sata joge?

Za trudnoću se obično govori da je "blaženo stanje", no tih devet mjeseci je i razdoblje koje je drugačije u životu svake žene, a na to kako će trudnoća izgledati utječe i - horoskopski znak.

Ako ste trudnica ili mama, sestra, suprug, prijateljica... jedne trudnice u nastavku pročitajte šta očekivati od njih na temelju horoskopa:

OVAN

Trudnicama rođenima u ovom znaku trudnoća neće biti razlog da odustanu od bavljenja fizičkom aktivnošću. Upravo suprotno, bit će im poticaj u donošenju odluke da ostanu aktivne pa se nemojte iznenaditi ako se vaša trudna "ovnica" javi sa sata joge.

BIK

Ova će trudnica biti jedna od onih koje kreću s temeljitim pripremama od prvog dana trudnoće. Ipak, najbitnija će joj biti bebina prehrana pa će se odmah baciti na proučavanje recepata za dječju hranu.

BLIZANAC

Trudnica blizanac odmah će se baciti na potragu za prijateljicom trudnicom kako bi njezino dijete i prije nego dođe na svijet imalo prijatelje.

RAK

Trudna račica bit će jako, jako, ali jako emotivna, sama će plesti odjeću za svoju bebu i odmah joj kupiti prvu plišanu igračku.

LAV

Trudne lavice iskoristit će svaku priliku da se pohvale svojom srećom članovima obitelji i prijateljima.

DJEVICA

Trudnice rođene u ovom znaku bit će oprezne svih devet mjeseci, odmah će proučiti zdravu prehranu i paziti na svaki detalj tako da tijekom devet trudničkih mjeseci žive na najzdraviji mogućio način.

VAGA

Vage vole da se njihove bebe oblače po posljednjim modnim trendovima, tako da će se trudna vaga odmah baciti na šoping.

ŠKORPION

Kada su u pitanju trudnice rođene u ovom znaku, najteži teret podnijet će njihovi partneri jer će trudne škorpionke iskoristiti trudnoću kao način da dobiju baš sve što žele.

STRIJELAC

Trudnice rođene u ovom znaku dobit će snažnu želju da nabave psa ili mačku kako bi njihova beba bila u društvu kućnog ljubimca od prvog dana.

JARAC

Ova trudnica neće se zamarati odjećom, igračkama i svim drugim "sitnicama" nego će odmah provjeriti kakvo je stanje sa školama u njezinom gradu i otvoriti štednju za fakultetske dane svog djeteta.

VODENJAK

Trudnice rođene u ovom znaku bacit će se na proučavanje nekonvencionalnih metoda odgoja.

RIBA

Trudne ribe smislit će dugačak popis neobičnih imena za svoju bebu, a dok odabiru ime po zidovima dječje sobe iscrtat će oblake.

Zadovoljna.hr