Lifestyle

Horoskop otkriva: Koja slabost sprječava znakove da pronađu pravu ljubav?

Autor: Žene.ba
Horoskop otkriva: Koja slabost sprječava znakove da pronađu pravu ljubav?

Niko od nas nije savršen i svi imamo svoje mane, a ponekad nas baš one sprječavaju u ostvarivanju uspješne ljubavne veze. U nastavku provjerite koje to mane i slabosti stvaraju problem pojedinim horoskopskim znakovima.

1. OVAN – eksplozivna narav

Kada biste druge znakove pitali po čemu je poznat ovan, vjerojatno bi vam svi rekli isto. Kratak fitilj. Upravo njihova nemogućnost da mirno i bez uzrujavanja sagledaju situaciju predstavlja najveći problem u ljubavnim odnosima.

2. BIK – tvrdoglavost

Bit će onako kako bik kaže ili nikako. Međutim, ljubav nije dominacija, ona je prije svega kompromis i zajedništvo. Smirite svoj ponos i priznajte kada ste u krivu. Jedino ćete tako razviti razumijevanje koje je neophodno za ljubavnu vezu.

3. BLIZANCI – neodlučnost

Možda biste pomislili kako je ovo problem koji muči vage, ali kada je u pitanju ljubav, neodlučnost najviše komplicira život blizancima. Ako tražite pravu ljubav, onda jednostavno morate odlučiti što (ne) želite od partnera.

4. RAK – nesigurnost

Rakovi vole čitavim srcem, a kada osjete da im se ne uzvraća istom mjerom postaju nesigurni. Ta nesigurnost pak sa sobom donosi sumnjičavost i nedostatak povjerenja u osobu s kojom su u vezi.

5. LAV – samodopadnost

Moramo voljeti sami sebe, ali lavovi znaju malo pretjerati u toj ljubavi pa često sebe stave na prvo mjesto liste prioriteta, umjesto osobe koja im se sviđa.

6. DJEVICA – zatvorenost

Sramežljive i zatvorene djevice ne vole upoznavati nove ljude, ali kako ćete ostvariti ljubavnu vezu ako si uopće ne dajete priliku da je doživite?

7. VAGA – samosažalijevanje

Uloga vječne žrtve ne donosi vam ništa dobro. Samosažalijevanje nije pogonsko gorivo za ljubavnu vezu i samo vas udaljava od potencijalnog partnera.

8. ŠKORPION – kronični nedostatak povjerenja

Strastveni škorpioni od partnera stalno očekuju potvrdu ljubavi i dokazivanje vjernosti. Ta potreba proizlazi iz nedostatka povjerenja koje ne znaju ili ne žele izgraditi.

9. STRIJELAC – nestrpljivost

Stara poslovica kaže da dobre stvari dolaze onima koji čekaju, ali strijelac sve mora imati odmah pa tako i ljubav. Usporite malo i smanjite intenzitet svojih želja na početku veze kao ne biste preplašili drugu stranu.

10. JARAC – očekuje najgore

Kada se jarac prvi put razočara, više nikome ne vjeruje. Ovaj znak puše na hladno čak i kada nema baš nikakvog razloga za to. Možda ste se opekli, ali to ne znači da svaku novu osobu u svom životu automatski morate otpisati.

11. VODENJAK – manjak emotivnosti

Bez jasnog izražavanja emocija nema kvalitetne dugoročne veze. Otvaranje srca novoj osobi nije lako, ali je neophodno ako uistinu želite pronaći pravu ljubav.

12. RIBA – strašljivost

Baš kao i djevice, ribe su zatvorene i ne vole riskirati. Međutim, iznenadit ćete se kako vas sve može odvesti život kada hrabro zakoračite prema ljubavi koju sanjate.
Zadovoljna.hr

Da li biste ih nosile?

Crocsice s biserima: Modni izazov za samo najodvažnije

THE TORTURED POETS DEPARTMENT

Taylor Swift započinje novu eru

Slavi 24 godine ljubavi

Victoria Beckham otkrila tajnu za sretan brak