Lifestyle

Foto: Iga Swiatek objavila fotografije sa egzotičnog odmora

Autor: Žene.ba

Najbolja teniserka svijeta, Poljakinja Iga Swiatek pohvalila se fotografijama sa odmora na egzotičnim Maldivima.

Iga Swiatek je otišla na zasluženi odmor nakon što je sezonu završila u fotelji svjetske liderke, povrativši krunu od Aryne Sabalenke (Bjelorusija, 2 WTA).

Iga Swiatek je trijumfovala na posljednjem velikom takmičenju 2023., Turniru šampiona, a potom uživala u svom uspjehu na odmoru na Maldivima.

“Dugo sam čekala i naporno radila za ovo. Nakon ovako intenzivne sezone, Maldivi - sa prekrasnim plažama, čistom vodom, odličnom hranom i ronjenjem - nešto o čemu možete sanjati. Još se odmaram, ali se vraćam na teren za nekoliko dana", objavila je prva sa WTA liste.

"Ovo je jedno od najcool putovanja na kojima sam bila, a mnogo putujem. Sjajno sam se odmorila, dugo ću ovo pamtiti", poručila je.

Iga Swiatek je otišla na odmor, odbivši da igra za Poljsku na završnom turniru Billie Jean King Cupa.

Agnieszka Radwanska, još jedna poljska šampionka, kritikovala je Igu što je odbio poziv u reprezentaciju.

“Ovo je posljednje takmičenje u sezoni. Što se tiče lokacija, moglo je i bolje. To je bila individualna stvar i Igina odluka. Nije mogla ni da dođe da bodri djevojke ili da igra, čak ni na nižem nivou. U tako mladoj dobi igrala sam praktično sve. Mislim da sam rekorder kada su u pitanju nastupi za reprezentaciju. Nije učestvovala ni na jednom sastanku, čak ni na onim najvažnijim”, prokomentarisala je Agnieszka Radwanska odluku Ige Swiatek.

Žene.ba