Lifestyle

Izgleda sjajno: Šarapova plijenila poglede u efektnom odijelu

Autor: Žene.ba

Maria Šarapova, 35-godišnja penzionisana ruska teniserka i bivša osvajačica Wimbledona, izazvala je veliku pozornost u upečatljivom narančastom odijelu poznate modne dizajnerice Gabriele Hearst na prvom danu US Opena u New Yorku.

Poznata teniserka koja je 2022. godine sa zaručnikom Alexanderom Gilkesom dobila sina Theodorea, ovaj je elegantan stajling upotpunila bež štiklama i odgovarajućom torbicom te mladenačkom frizurom i odličnim make upom, a društvo joj je pravila upravo sama dizajnerica Gabriela Hearst.

Peterostruka osvajačica Grand Slam turnira, koja je osvojila US Open 2006., najavila je povlačenje iz profesionalnog sporta u februaru 2020. u dobi od 32 godine.

Grand Slam je prvi na kojem je Maria sudjelovala otkako se penzionisala, a za People je rekla da zapravo voli gledati tenis s tribina.

'Volim gledati kako se razvijaju nove generacije i sport općenito. Zapravo, mislim da je US Open jedini teniski događaj na kojem sam bila otkako sam otišala u penziju. Stvarno je poseban, s energijom publike. Jako sam zadovoljna time gdje sam u ovoj fazi života. Cijenim ono što me je sport naučio i kamo me odveo, ali sada definitivno volim vidjeti to izvana', rekla je Maria, prenosi tportal.

Svoj prvi Grand Slam turnir Maria je osvojila sa samo 17 godina 2004. te se upisala u legendu kao treća najmlađa žena koja je trijumfirala na Wimbledonu.

Inače, ova poduzetna sportistkinja od 2012. godine posjeduje iznimno uspješan brend slatkiša Sugarpova, a od penzionisanja posvetila se investiranju u obećavajuće kompanije koje joj već sada donose multimilionsku zaradu. Investirala je i u brendove Supergoop, Tonal, Therabody, Public.com, Bala Bangles, Moncler te Wolf & Shepard.

Žene.ba