Lifestyle

Jedina četiri modela sandala u koje se ove sezone isplati uložiti

Autor: Žene.ba
Jedina četiri modela sandala u koje se ove sezone isplati uložiti

Svaka nova sezona donosi hrpu novih trendova od kojih tek rijetki zažive i postanu hit.

Srećom, posljednjih godina puno je lakše provjeriti u što se isplati uložiti, a u što ne, zahvaljujući Instagramu koji diktira modne trendove, a upravo tamo smo doznali i kakve će se sandale nositi ove sezone. Već sada su se izdvojila četiri modela koja su preplavila društvenu mrežu pa možemo zaključiti i da se upravo u njih ove godine najviše isplati uložiti:

"Tatine" sandale

Sandale s remenjem na čičak i nešto debljim ravnim đonom, koje su donedavno bile rezervirane samo za tate na odmoru, dobile su svoje dizajnerske varijante i nametnule se kao jedan od najpoželjnijih modela za ovu sezonu. Čini se da je udobnost konačno dobila na cijeni jer se upravo to ističe kao jedna od njihovih najvećih prednosti i kao glavni razlog zašto su toliko popularne unatoč ne baš privlačnom izgledu.

https://www.instagram.com/p/BvwpOibH6VL/?utm_source=ig_embed

Kvadratasti vrh

Jednostavne kožne sandale s tankim remenjem i kvadratastim vrhom koje imaju i tanku potpeticu srednje visine obilježile su modu 90-ih godina prošlog stoljeća, a ove sezone ponovo stupaju na scenu. Kao potpuna suprotnost "tatinim" sandalama, ove jamče dozu elegancije, a zbog jednostavnog izgleda, odlično se uklapaju u razne prilike i stajlinge, od ležernih do svečanih.

https://www.instagram.com/p/BuwMjZMggog/?utm_source=ig_embed

Kožne natikače

Ako vas baš i nije oduševio povratak natikača u modu tijekom proteklih nekoliko sezona, možda konačno popustite pred njihovom najelegantnijom verzijom koja je ove godine najpoželjnija. Jednostavne kožne natikače s ravnim đonom još su jedan trend koji se vraća iz devedesetih pa će neke sretnice među vama možda pronaći i stari par svoje mame ili tetke i tako uštedjeti na novima.

https://www.instagram.com/p/Bx104ipiDke/?utm_source=ig_embed

Japanke

Svi koji ljeto najviše vole provesti u japankama konačno su dočekali svoje vrijeme. Obuća koja je do sada bila rezervirana samo za plažu ovog proljeća i ljeta prolazi u raznim drugim prilikama, pa čak i svečanim.

https://www.instagram.com/p/BxPkGKRJNs_/?utm_source=ig_embed

Index.hr