Lifestyle

Jessica Alba otvorila vrata svog novog doma

Autor: Žene.ba

Jedna od omiljenih holivudskih glumica i samoostvarenih poslovnih žena, Jessica Alba, po prvi put je otvorila vrata svog toplog obiteljskog doma za portal Architectural Digest u kojem živi sa suprugom Cashom Warrenom i njihovo troje djece, 10-godišnjom Honor Marie, sedmogodišnjom Haven i jednogodišnjim Hayesom.

U svoj luksuzni obiteljski dom u Los Angelesu Jessica Alba i njena obitelj uselili su prije sedam mjeseci, no kada su tek kupili kuću, glumica tvrdi kako interijer nimalo nije nalikovao njihovom sadašnjem domu iz snova.

Holivudska ljepotica otkrila je u intervjuu za Architectural Digest da je za potrebe preuređenja svog novog doma angažirala poznati dizajnerski studio Clements Design uz pomoć kojeg je stvorila ugodan obiteljski prostor o kojem je oduvijek maštala.

38-godišnja glumica i njezin suprug Cash Warren bacili su oko na ovaj posjed, smješten u mirnom zelenom kanjonu u Los Angelesu, već prvog dana potrage za svojim novim domom iz snova. Prije nego su odlučili kupiti ovu kuću, proteklih desetak godina živjeli su malo dalje niz ulicu, a otkako je u njihovu obitelj stigao najmlađi član, sin Hayen, slavni par počeo je razmišljati o kupnji veće kuće.

https://www.youtube.com/watch?v=l2mtebeR3rA

'Željeli smo mjesto na kojem možemo gledati kako se naša djeca igraju i odrastaju', rekla je glumica, misleći pritom na veliko dvorište koje okružuje kuću. Upravo je veliko dvorište bilo na njihovoj listi prioriteta kada su se bacili u potragu za novim domom.

[embed]https://www.instagram.com/p/Bx1b6EdBwI2/?utm_source=ig_embed[/embed]

Imali su sreće, jer kuća još uvijek nije službeno stavljena u prodaju kada su se za nju zainteresirali. Ipak, Alba je uspjela nagovoriti agenta da joj pokaže unutrašnjost kuće. Znala je točno što traži i jedna je od onih koji mogu vizualizirati prostor, stoga nije nimalo čudo to što je već nakon 20 minuta razgledavanja, unatoč tome što joj je stilski interijer nije dopao, znala da je pronašla svoj dom iz snova.

https://www.instagram.com/p/Bx0VLtCAgSP/?utm_source=ig_embed

Slavna glumica inspiraciju je tražila na Pinterestu, a dizajnerima interijera dala je jasnu viziju onog što želi postići s interijerom. Željela je dom ispunjen prirodnim materijalima kao što su mramor, željezo i reciklirano drvo.

https://www.instagram.com/p/Bx1pPbmprkD/?utm_source=ig_embed

Jedna od većih promjena koje je glumica napravila u dogovoru s dizajnerima jest rušenje postojećeg kamina i postavljanje dugačkih staklenih stijena koje gledaju na vrt, dok je kamin postavila na središnji zid u dnevnom boravku. Glumica tvrdi kako je inspiraciju za mramorni kamin dobila na Pinterestu, baš kao i za kuhinju koja je ostvarenje svih njenih snova.

Zvijezda 'Fantastične četvorke' obožava kuhati i oduvijek je željela kuhinju s velikim centralnim šankom u kojoj može kuhati za svoju obitelj, a priznaje i kako je dala izraditi navlake za trosjede u dnevnom boravku, jer je proliveni doručak neizbježan kada imate troje male djece.

https://www.instagram.com/p/BxzsaajnE2c/?utm_source=ig_embed

Jedan od glumičinih omiljenih djelova kuće svakako je i terasa u dvorištu s velikim modernim drvenim stolom i vintage francuskim stolicama gdje se najčešće druže s prijateljima i obitelji, kao i glavna blagovaonica s dugačkim drvenim stolom, vintage ukrasima i cvijećem u kojoj obožavaju priređivati velike večere.

Renovacija je trajala 18 mjeseci, piše tportal.

https://www.instagram.com/p/BvDI_gXA0Qo/?utm_source=ig_embed

 Žene.ba