Lifestyle

"Joga ten" je novi beauty trend koji ćete obožavati

Autor: Žene.ba
"Joga ten" je novi beauty trend koji ćete obožavati

Novu godinu započeli smo i s novim trendovima.

Prvi po redu beauty trend 2019. godine zove se "joga ten", a riječ je postizanju blistavog izgleda lica koji izgleda poput onog kada izađemo iz joga studija nakon vježbanja. Kreatorica ovog trenda je vizažistica Sara Hill koja je na svom Instagram profilu pomno objasnila kako se postiže ovakav izgled.

"'Joga ten' podrazumijeva prirodan izgled. Staklena koža i slični trendovi nastoje stvoriti savršen i besprijekoran ten, dok se novom tehnikom postiže prirodan, svjež i blistav izgleda kože, bez potpunog prekrivanja nepravilnosti, nego s dodatkom sjaja", rekla je Sara.

Kako se postiže "joga ten"?

https://www.instagram.com/p/BrqgpVrFYLU/?utm_source=ig_embed

Kako biste usavršile ovaj look, započnite s njegom. Nanesite uobičajenu kremu, serume i ostalu preparativnu kozmetiku koju koristite pa pričekajte barem pet minuta da se proizvodi upiju u kožu.

Zatim nanesite sloj primera i započnite s miješanjem nekoliko proizvoda. Ovisno o tipu kože, Sara savjetuje da za postizanje joga looka miješate ulje za lice, tekući highlighter i tekuću podlogu s laganom prekrivnom moći te čitavu smjesu prstima umasirate u lice bez korištenja kistova za šminku i pudera u prahu.

Index.hr