Lifestyle

Kendall prošetala u savršenoj ljetnoj haljini i pokazala fantastičnu figuru

Autor: Žene.ba
Kendall prošetala u savršenoj ljetnoj haljini i pokazala fantastičnu figuru

Manekenka Kendall Jenner pretvorila je njujorške ulice u privatnu modnu pistu.

Gradom je prošetala u izdanju u kojem nije mogla biti neprimijećena, a osim stajlingom, poglede je mamila i svojim manekenskim stavom i tijelom. Nosila je haljinu uz tijelo s naramenicama i dužine do koljena koja je istaknula njezinu vitku figuru, dok je boja haljine naglasila njezin osunčani ten. Svojim izborom haljine jednostavnog i bezvremenskog kroja dokazala je da je ponekad manje zaista više, a minimalizam je svakako i jedan od modnih imperativa za ovo ljeto.

Što se tiče boje njezine haljine, iako je dugo vremena bila na lošem glasu, narančasta je posljednjih godina sve popularnija, posebno u ljetnim mjesecima jer savršeno laska preplanuloj puti, a ove godine u modi je i njezina kričava neonska varijanta za one koji se vole istaknuti u masi.

Kendall se takvim trikovima nije trebala služiti te se odlučila za manje upadljivu nijansu narančaste koju je, osim na haljini, nosila i na naušnicama. Look je upotpunila elegantnom bijelom torbicom s lancem, a dozu glamura osigurale su joj svjetlucave srebrne sandale s visokom potpeticom.

Pitate gdje se uputila u ovakvom izdanju? Kako je sama otkrila na svojem Instagramu - do dućana.

https://www.instagram.com/p/By1FuMSjEyZ/?utm_source=ig_embed

Index.hr