Lifestyle

Knjiga koja otkriva male tajne uređenja poznatog dizajnera

Autor: Žene.ba
Knjiga koja otkriva male tajne uređenja poznatog dizajnera

https://www.instagram.com/p/Bh9mLhcHfTS/?utm_source=ig_embed

KNJIGA INTERIORS PREPUNA JE ZANIMLJIVIH RJEŠENJA ZA STVARANJE OTMJENIH INTERIJERA

Jedan od omiljenih dizajnera interijera, Ryan Korban izdao je novu knjigu jednostavnog naslova – Interiors. Već je nekoliko sedmica na tržištu, a može se naručiti preko Amazona po cijeni od 40 eura. Naime, Korban je započeo karijeru dizajnera interijera nakon što je diplomirao na prestižnoj New School u New Yorku 2007. godine. Njegov portfolio obuhvaća domove istaknutih ličnosti iz svijeta mode, filma i glazbe. No, radio je i niz komercijalnih projekata, kao što je Balenciagin New York flagship. Njegov je rad profiliran u publikacijama kao što su Harper’s Bazaar, Architectural Digest, Wall Street Journal i New York Times. Rad na uređenju vrhunskih maloprodajnih prodavaonica kao što su Balenciaga i Aquazzura, apartmana Alexandera Wanga i Sotheby’s showhouse, Ryana Korbana je lansirao u sam vrh dizajnerskog svijeta. Visoki stil i profinjenost je ono što Korbanov rad u ovom trenutku najbolje opisuje. Uz naklonost luksuznim teksturama i suvremenim elementima, Korban postiže neuobičajenu eleganciju pomiješanu s prirođenim ukusom koji nikada ne odstupa od stavljanja mode na prvo mjesto. U svojoj novoj knjizi, Interijeri, Korban predstavlja moderni stil upotpunjen profinjenim detaljima koji svaki prostor pretvaraju u atraktivan interijer. U ovoj ćete knjizi naići na brojne zanimljive i korisne teme kao što su dodavanje boja na neočekivanim mjestima, moć raskošnih materijala, ali ćete pročitati i savjete o uređenju bilo kojeg prostora. Korbanova nova knjiga daje čitateljima uvid u modni pristup dizajnu i pokazuje alate kako bi se znalački postiglo stvaranje otmjenih interijera. Inspirirajte se Korbanovim savjetima i pretvorite interijer u modernu bajku.

PUDERASTE NIJANSE U INTERIJERU

Ryan Korban savjetuje da umjesto boja na zidovima, boje dodajte namještaju. Samt ili baršun u puderastim bojama sjajno su rješenje za sofe ili foteljice u kojima ćete se opustiti i uživati.

https://www.instagram.com/p/Bmyp_HGniGI/?utm_source=ig_embed

CVJETNIM DEKORACIJAMA UREDITE INTERIJER I NAGLASITE NJEGOV ŠARM

Korban surađuje s različitim cvjećarima za različite prilike i različite stilove u uređenju interijera. A vi se možete inspirirati kako to rade veliki znalci i estete i unijeti u svoj prostor malo floralnih detalja i svježine.

https://www.instagram.com/p/BohfuBMnHa0/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bju9ePPnL2b/?utm_source=ig_embed

NEKA PRUGASTI DEZENI RAZIGRAJU INTERIJER

Prugasti dezeni imaju veliku moć transformacije interijera. Oni stvaraju optičke iluzije, proširuju prostor i stvaraju akcente maštovitosti. Osim klasičnih crno – bijelih kombinacija, poigrajte se prugama i drugim bojama i unesite živahnu energiju u interijer.

https://www.instagram.com/p/BknbT6nnipt/?utm_source=ig_embed

LAMPE SU SJAJAN SAVEZNIK ZA STVARANJE ATRAKTIVNIH INTERIJERA

Ryan Korban navodi kako obožava stolne lampe od različitih zanimljivih materijala kao što je mramor, kristal ili kamen. Igra svjetlosti i sjena različitih materijala i šara koje se oslikavaju od tekstura od koji su napravljeni unose u prostor jedinstvenu energiju i ljepotu.

https://www.instagram.com/p/BoR8LhCH9A5/?utm_source=ig_embed

EFEKT TAKTILNOSTI

Od svih predivnih materijala, Korban ističe kašmir kao svog favorita. Kako ističe, to je elegantan način da budete glamurozni, a u isto je vrijeme to sjajna alternativa krznu. Obožavat ćete rukom prelaziti po mekim površinama kašmira. To je sjajan osjećaj, a i izgleda savršeno.

NEOČEKIVANA DOZA OTMJENOSTI

Jeste li se pitali kako izgledaju zidovi s antilop efektom? Bez dvojbe, riječ je otmjenom detalju koji će prostor učiniti tako ušuškanim i toplim pa ćete bez pretjeranog truda pretvoriti svoj prostor u oazu visokog stila i otmjenosti.

Journal.hr