Lifestyle

Lana Jurčević je trudna, u emotivnom videu otkrila da će postati majka

Autor: Žene.ba
Lana Jurčević je trudna, u emotivnom videu otkrila da će postati majka

Lana je objavila kratki video u kojem je pokazala kako plače od sreće te pozitivan test na trudnoću.

Pjevačica je potom podijelila i nekoliko snimaka s partnerom nastalih u trenutku kada mu je otkrila da će postati roditelji. Podijelila je i snimke na kojima se njih dvoje grle, a u opisu je dodala i emotikon dječje bočice. Dodala je i datum 16. marta 2023. godine, što je vjerovatno dan kada je videozapis nastao, odnosno kada je saznala da je trudna.

U komentarima su joj čestitali brojni poznati i njezini obožavaoci. "Čestitke", "Neka je sa srećom", pisali su te ostavili mnoštvo srca.

Inače, Lana i Filip rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a zajedno su pet godina.

- On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida - objasnila je jednom prilikom.

A jednom prilikom Lana je otkrila i kako njezin dragi ne voli medijsku pažnju. Lana ponekad na društvenim mrežama podijeli neku njihovu zajedničku fotografiju, a tako smo imali priliku vidjeti ih kako zajedno putuju i odmaraju. Zajedno su se pojavili na vjenčanju košarkaša Ivice Zupca i njegove Kristine prije dvije godine, a i onda je Lana podijelila fotografije s Kratofilom.

Filip i Lana sarađuju i poslovno. Naime, on joj vodi finansije u njezinom poslovnom carstvu.

Dodajmo i da je Lana o temi majčinstva progovorila nekoliko puta. Jednom je tako svoje misli podijelila i na svom Instagram profilu.

- Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala - napisala je tada.

Žene.ba

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu