Hrvatska pjevačica

Lana Jurčević dala naslutiti koje je ime dala kćerkici

Autor: Žene.ba
Lana Jurčević dala naslutiti koje je ime dala kćerkici
Foto: Arhiva

Pjevačica Lana Jurčević o imenu svoje djevojčice koju je donijela na svijet prošle godine još nije javno govorila, ali sada je napravila izuzetak i uz niz fotografija cvijeta lopoča dala je svojim pratiocima naslutiti koje je ime izabrala za kćer.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima... To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima sa tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerovatno", započela je Lana.

Potom je dodala:

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila kad bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", objasnila je za kraj.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Lota", "Lopoč", "Lotus", "I mi imamo cvijetić", "Lotus", "Ma definitivno Lotus", pogađali su fanovi u komentarima ispod objave.

Podsjetimo, Lana je sa partnerom Filipom Kratofilom dobila kćerkicu pred kraj novembra prošle godine.

Javno je otkrila i da je imala vrlo težak porod, a ispričala je i zašto je sedmice i sedmice provela u bolnici, prenosi "ShowBuzz".