Lifestyle

Lana Jurčević o svojoj rizičnoj trudnoći: 'Zahvalna sam za svaki novi dan'

Autor: Žene.ba
Lana Jurčević o svojoj rizičnoj trudnoći: 'Zahvalna sam za svaki novi dan'

Jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica i uspješna poduzetnica prolazi kroz rizično drugo stanje o čemu je govorila više puta, a potaknula je i pratiteljice da podijele što su one prolazile kako bi se više pričalo o toj temi

Lana Jurčević sa svojim dugogodišnjm partnerom i suradnikom Filipom Kratofilom iščekuje rođenje prvog djeteta. Iza njih su najteže sedmice čuvanja trudnoće, a sada se pjevačica s veselim vijestima iz bolnice obratila svojim pratiteljima na Instagramu i ostatku javnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Priznala je kako se osjeća zahvalnom za sve što joj se dogodilo.

'Život je lijep! Zahvalna za svaki novi dan… Nikad nemoj dati da te strahovi i neizvjesnost u bilo čemu ‘paraliziraju’ i zagade ti psihu i emocije i tijelo… To su ‘alati’ koji su nam dani, koje imamo i s kojima sami upravljamo. Iskoristite ih u svoju korist. I u korist svih onih koji su okruženi vama. Budite im motivacija i inspiracija svojim primjerom', poručila je Lana.

Nije ju napustio vječni optimizam premda već mjesecima čuva trudnoću, a prije tri sedmice podijelila je i video 3D ultrazvuka svoje bebe. Lana svojim primjerom pruža podršku i drugim ženama koje prolaze kroz isto, ali i podiže svijest o mogućim problemima za vrijeme drugog stanja.

(Žene.ba)