Lifestyle

L’Huile de Leonor Greyl: Kultno ulje za kosu mekanu poput svile

Autor: Žene.ba
L’Huile de Leonor Greyl: Kultno ulje za kosu mekanu poput svile

Sa sastavom od 97% prirodnih finih ulja, L’Huile de Leonor Greyl iznimno je učinkovito, izrazito zaštitno, trenutačno omekšavajuće i nevjerojatno obnavljajuće.

Ovo ulje uvijek povezujemo s praznicima, bilo to usred zime ili s bezbrižnim farniente na plaži. U tome je sva čarolija njegovog cvjetnog, egzotičnog i senzualnog mirisa. Na plaži, bazenu, brodu, imajte samo jedan refleks: zaštititi kosu dobrom kupkom biljnih ulja koja štite od UV, klora, morske vode i vjetra. Vaša boja, kosa kao i vaš frizer bit će vam zahvalni.

Tajna formule:

ULJE SE ZGUŠNJAVA

Ali samo ispod 25 stupnjeva. Tako da samo možemo zamisliti kakvu neprobojnu barijeru ono ostavlja na našoj kosi kojoj prijete sunce, sol i vjetar. Neprobojno, ali prilagodljivo, omogućujući sve vrste frizura, sve fantazije, pletenice sa zataknutim cvijetom, visoko podignute punđe, ravne dječačke frizure čistih linija koje ističu preplanuli ten.

DOVOLJAN JE JEDAN ČEP

Dovoljna je količina koja odgovara čepu L’Huile de Leonor Greyl kako bi se osigurala zaštita i ljepota kose. Ulijte ga u dlan prije nanošenja na kosu i utrljate nježnim pokretima. Ravna četka također može biti izvrsna za postizanje besprijekorno glatkog efekta.

ULJE SE UKLANJA

Ne brinite. Ovo ulje je lako. Lako za upotrebu, lako za nanošenje, brzo se uklanja. Dovoljno je jedno šamponiranje. Tanka kosa će odabrati Shampooing au Miel, duga kosa će se odlučiti za Shampooing Crème Moelle de Bambou, a neukrotiva bujna kosa zaklinjat će se samo na Shampooing Reviviscence.

Zadovoljna.hr