Lifestyle

Lifestyle blogerica s najljepšim fotkama za dobro jutro

Autor: Žene.ba
Lifestyle blogerica s najljepšim fotkama za dobro jutro

Od samog početka, Instagram je stekao veliku popularnosti postao jedna od najkorištenijih aplikacija. Potpuno je promijenio dotadašnju percepciju fotografiranja, obrađivanja slika, a potaknuo je i brojne društvene promjene. Era blogera i influencera zahvaljujući ovoj platformi doživjela je procvat unazad nekoliko godina i sasvim izmijenila način na koji se predstavljamo u virtualnom svijetu kao i pojam same estetike i onoga što je ‘lijepo’, a što ‘nije’. Lifestyle profili oduvijek su nas inspirirali jer predstavljaju savršenu fuziju putovanja, cosy fotki iz doma, mode, spontanih fotografija po lijepim gradskim ulicama…

Već dobro poznate (pune ili poluprazne) šalice kave na krasnim mramornim stolićima, poželjno uz neke francuske novine viđamo svakog jutra. Kroasani, pletene torbice, nakit, kopčice za kosu, agrumi i ostali ‘rekviziti’ postali su neizostavan element svake cool Insta fotke. Kako se mijenjaju godišnja doba tako se mijenja i tematska pozadina. Jako nam se sviđa profil ukrajinske blogerice Liane, pogotovo fotografije jutarnje rutine kojima započinje dan.

LIFESTYLE BLOGERICA S DIVNIM ‘DOBRO JUTRO’ FOTKAMA

Ako vam nedostaje inspiracija za još jednu Instagram fotku koja će pokupiti lajkove, na lifestyle profilu @liana_buvaltseva sigurno ćete ju pronaći. Blogerica je zaljubljena u vintage stil, a iz stila može se iščitati da je i velika zaljubljenica u Francusku. Kamo god putovala, jutra započinje jutarnjim ritualima odnosno vremenom samo za sebe. Ponekad na terasi apartmana, ponekad u obližnjem kafiću ili jednostavno uz doručak u krevetu. Svaki je trenutak uhvaćen mobilnom kamerom i ovjekovječen postom na društvenoj mreži gdje ju prati brojna publika.

@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva
@liana_buvaltseva

@liana_buvaltseva

Journal.hr