Lifestyle

Mjesečni horoskop!

Autor: Žene.ba
Mjesečni horoskop!

Jarac
Namršteni Jarci imaju novi izvor bora. Umjesto brige zbog budućnosti (koja uvijek ima počasno mjesto na popisu vaših paranoja), sada ste u fazi stvaranja novih početaka. Iskoristite kreativni zanos koji vas je nenadano obuzeo jer se u njemu krije ključ daljnjeg napretka. Ne sramite se misli i ideja, one će imati svoje mjesto na svijetu. Ako isključite autocenzuru i samokritičnost, samo je nebo granica vašoj mašti. Bit ćete romantični i vješti s riječima, a to je pravi med za pčele udvarače.

Vodenjak
Obuzimaju vas proročke misli, inspirativne ideje i planovi. Prije nego što se upustite u novu svemirsku avanturu, pozabavite se malo zemaljskim stvarima. O financijama se ne brinete često, valjda mislite da se one same brinu o sebi. Zdravlje ste također uzeli zdravo za gotovo i sad se čudite lošoj formi i kroničnim tegobama. Važna područja vašeg života zahtijevaju hitnu pažnju. Kada budete u boljoj formi, moći ćete se posvetiti vizionarskim projektima i kreiranju budućnosti.

Ribe
Vaš početak ljeta toliko je savršen da ga je nemoguće opisati. Jedini pokretač vam je ljubav, a nje će biti u neograničenim količinama. Čarobni trenuci u kojima znaš da te netko voli i razumije, kao i ti njega, ono su zbog čega živimo. Vi ste najbolji odgovor svim cinicima i uplašenim razočaranim ljubavnicima. Iako je zastrašujuće, niste se bojali. Iako je riskantno, vi ste pokušali. Sada uživajte i ne razmišljajte o tome što će biti sutra. Ne zaboravite povremeno skoknuti na posao.

Ovan
Imate snažnu volju i veliko srce, ali ponekad je teško pomiriti razum i osjećaje. Logika vam nalaže da se odmaknete i sagledate sve potencijalne rizike i posljedice. No neki strastveni impuls tjera vas na skok u nepoznato. Ako mislite da vam je trenutačno teško sa samom sobom, zamislite tek kako je drugima koji moraju pratiti vaše promjene raspoloženja i strategija. Nemojte se žaliti, uvod u ljeto je sve samo ne dosadan. Htjeli ste uzbuđenje i pustolovinu, želja vam se ispunila.

Bik
Ludo putovanje emocionalnim i poslovnim izazovima pravi je način da vas se izbaci iz lijenosti i inercije u koje ste upali u posljednje vrijeme. Rješavanje teških zadataka zahtijevat će od vas potpunu predanosti, ali i mnogo više. Bez oštre intuicije mogli biste se vrlo brzo pogubiti, čak bi vas mogli pregaziti nagomilani problemi. S puno strasti i hrabrosti suočite se s čudovištima iz ormara. Nitko vam ne može stati na put kada definirate cilj i način kako doći do njega.

Blizanci
Obično se dobro snalazite u sivim zonama, ali sada želite čistu situaciju. Poslovna zbivanja su na vašoj strani, ali ne obećavajte stvari koje ne možete ispuniti. Nove ideje i neobična rješenja su vaša domena, a u realizaciji mjesto prepustite nekome drugome. Ionako brzo gubite interes i tražite nove izazove. U ljubavi ste otplovili na ružičastim oblacima mašte i više ne primjećujete smrtnike koji hodaju običnom zemljom. Kad biste znali što sve propuštate, brzo biste se spustili s oblaka.

Rak
Ako je potraga za emocijama vaša životna misija, možete biti vrlo zadovoljni. Sve što radite i živite orijentirano je prema vašem unutarnjem kompasu. Dali ste obitelji, partneru i prijateljima najbolje od sebe, ali ponekad je uzaludno očekivati da svi vrate istom mjerom. Pred vama je potpuno drukčiji zadatak. Morate pronaći ljubav prema sebi i početi raditi ono što vas veseli. Stavite malo ostatak svijeta na drugo mjesto, nije bitno što tko misli o vama. Zaboravili ste kako je to raditi ono što vas istinski ispunjava.

Lav
Kaže se da nijedan uspjeh nije slučajan, ali vi ste duboko svjesni koliko ste se puta izvukli na šarm i slatke laži. Ovaj put ništa ne prepuštate slučaju. Zamišljeno bdijete nad mapom područja koje ste odlučili osvojiti. Preispitat ćete sve opcije, proučiti sve scenarije i pripremiti se za bitku. Iako vam organizacija nije jača strana, ambicije imate za troje. Neće vam biti teško žrtvovati vrijeme i energiju za svoju igru prijestolja. Partner obožava vašu ratničku fazu jer tada napokon ispašta netko drugi.

Djevica
Istinski želite mir u svijetu, a pogotovo u svojoj neposrednoj blizini. Trzavice i sukobi odvlače vas od važnijih stvari i remete teško stečen duševni mir. Najbolji pristup smirivanju situacije jesu miroljubiva politika i traženje zlatne sredine. Dobar ste diplomat i pregovarač, ali nemojte se začuditi ako mirovni pregovori završe dobro za sve i loše po vas. Birajte bitke i ne iscrpljujte se tamo gdje ne možete pobijediti. Svoju toplu i pristupačnu stranu čuvajte za potencijalnu novu ljubav.

Vaga
Od jutra do mraka vrijedno radite, kao da ništa drugo ne postoji na svijetu. Pohvalno je što se savjesno odnosite prema obavezama, ali morate ostaviti malo vremena i za ljepšu stranu života. Zanemarili ste (slučajno ili namjerno) želje svog srca, ali vas niz okolnosti podsjeća na osjećaje od kojih ne možete pobjeći. Kada vam nije jasno što želite i osjećate, odmaknite se od dnevnih zbivanja i potražite pomoć prijatelja. Emotivne nedoumice možete rješavati i treningom uoči sezone kupaćih kostima.

Škorpion
Vidite i stvarnost i ono što se vješto krije iza nje. Intuicija vam šalje različite poruke i znakove, a vi ste dovoljno mudri da znate da ih ne treba zanemariti. Skrivene želje su na rubu ostvarenja, ali svemir još kuje razne planove za vas. Ljubavni život, posebno za Škorpione u vezi, nosi izazov i veliki angažman. Odgovor na sva pitanja jest koliko ste uistinu predani drugoj osobi. Dat ćete sve od sebe, ali neke zalihe energije i dalje čuvajte u ratnoj rezervi.

Strijelac
Ljeto je na samom početku, sunce sija najjače u cijeloj godini, a priroda je puna života. A što je s vama? Vučete se kao da ste upravo istrčali maraton, izbjegavate društvo (posebno poslovne suradnike), nije vam dosta ni hrane ni sna. Bez drame, to su faze koje se događaju svima koji pretjeruju i ne poštuju svoje fizičke i psihičke granice. Potreban vam je kratak, ali kvalitetan godišnji odmor. Iako ste društveno biće, razmislite o solo putovanju. Nakon nekoliko dana bez buke u pozadini sve će sjesti na svoje mjesto.