Lifestyle

Modna influencerica koja mijenja svijet: Jeste li čuli za Kristen Leo?

Autor: Žene.ba
Modna influencerica koja mijenja svijet: Jeste li čuli za Kristen Leo?

Ako ste se u posljednjih nekoliko mjeseci ili godina odlučile okušati u veganstvu, prirodnoj kozmetici ili vam je jednostavno dojadilo gledati koliku štetu masovna upotreba plastike čini našem planetu, postoji velika mogućnost da ste naišli na mladu aktivisticu Kristen Leo.

Ova 27-godišnja Grkinja koja djeluje i živi u Ateni, na svojim se društvenim mrežama oštro zalaže za ekologiju te često u svojim videima razotkriva što se krije iza velikih, multinacionalnih kompanija te na koji način zlorabljuju svoje zaposlenike koji često rade u nehumanim uvjetima.

https://www.instagram.com/p/BkTLakfhUNr/?utm_source=ig_embed

Osim za ljudska, Kristen se zalaže i za prava životinja, a već godinama prakticira veganstvo te na svojem YouTube kanalu iznosi pozitivne učinke koje ono donosi i problematiku oko činjenice da ga mnogi smatraju prolaznim trendom, a ne načinom života.

https://www.instagram.com/p/BjdBLQ0h1fe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsoO6JsjUQC/?utm_source=ig_embed

Iako ne podržava nijednu high street trgovinu zbog eksploatacije radne snage i zagađenja okoliša, Kristen je majstorica kada je u pitanju kupovanje u second hand trgovinama u kojima pronalazi sjajne komade koje ponekad prodaje na svom profilu za jednu internetsku second hand trgovinu.

https://www.instagram.com/p/BpNCoeCjHfD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BmRL7_6B3iZ/?utm_source=ig_embed

O temi second hand kupovine vrlo često priča, a u jednom je videu otkrila i svoje ultimativne savjete za kupovinu u trgovinama rabljenom odjećom.

https://www.youtube.com/watch?v=hugd3KEmQTc

Kao što možete i pretpostaviti, Kristen je vrlo osjetljiva i kada su beauty brendovi u pitanju pa kupuje kozmetiku isključivo od brendova koji su se deklarirali kao veganski te ne testiraju svoje proizvode na životinjama.

https://www.instagram.com/p/ByN6yhSi5vK/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsGv0JAj2Mg/?utm_source=ig_embed

Ako vas zanima više o ovoj blogerici koja se trudi promijeniti svijet oko sebe, upoznajte je bolje kroz njezin Instagram profil i YouTube kanal.

Index.hr